Roštěná na celeru
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 1 703 kJ / 407 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,03 g |
Tuky | 33,98 g |
Vláknina | 16,35 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 254 mg |
Sůl | 0,54 g |
Sacharidy | 13,32 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
U nás to podávám výhradně s rýží, přijde mi, že se k tomu nejvíce hodí.
Recept mám asi 30 let od kamarádky.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
16. 12. 2011 21:23
Stále peču a dala bych si pořádný kus masa+
11. 12. 2011 20:45
Coolich:mám radost,že chutnalo!!!!!díky moc
11. 12. 2011 17:23
Uff...plnej břuch máme myslel jsem, že ten celer bude výraznější, ale mělo to takovou úžasně jemnou chuť, že mi to ani nepřišlo celerové. A to jsem nastrouhal podstatně víc, než je v pokynech, + ještě nudličky navíc, aby to vypadalo jak na fotkách. Tož díky za výborný receptík!
27. 11. 2011 15:14
vybusna:nikdo nejsme dokonalý stane se
27. 11. 2011 14:47
Simona Kucerova:jeda moja...aku chybu mam v texte....zo zraziku pochopitelne.....takto ti prznim paradnu diskusiu
27. 11. 2011 14:41
vybusna:díky moc,dobře jsi udělalafotky musí dáti jiní,já nefotila
27. 11. 2011 12:21
Simona Kucerova: no ked sa niekto vcera spolocensky aktivoval tak som ta zastupila...je to tvoj recept, ale som predpokladala, ze hanysek bude chciet varit od rana...tak preto som si dovolila......a kde su fotky so zrazika???
27. 11. 2011 12:16
Hanysek:omlouvám se,že jsem včera neporadila,byla jsem pryč,ale věřím,že rada od výbušné byla dostačující a že se jídlo podařiloJá osobně tu sojovou omáčku dávám hned v začátku a jen lžičku,ale nemusí se dávat vůbec!!!
26. 11. 2011 21:17
Hanysek: pokial budes opekat rostenky predom, povedzme cca 4 minuty po kazdej strane, tak by som to videla na cca hodinu. Zalezi od kvality masa, ktoru ty nijakovsky nemas ako ovplyvnit. najlepsie to zistis ked si kusok odrezes a uvidis, ale ochutnavaj tak po tej hodine...skor sa ti to urcite neurobi....raz som robila rostenky fakt skoro dostojne dve hodiny....ale to vtedy vlastne neboli rostenky, ale rezen z hovadzieho zadneho.
Ked budes podlievat, tak vzdy horucou vodou, ja na prve podliatie si nechavam vodu zvriet v rychlovarke. nikdy nepouzi studenu vodu. Odporucam solit a korenit az po opeceni maska.
Pokial nepouzivas sojovku, tak ju tam vobec nedavaj, zeler da stave dostatocnu chut. pokial sa rozhodnes pre tu sojovku, tak max. malu lyzicku...viac urcite nie...a tu sojovku daj uz len na koniec.
Urcite sa ti to podari.
Ked budes podlievat, tak vzdy horucou vodou, ja na prve podliatie si nechavam vodu zvriet v rychlovarke. nikdy nepouzi studenu vodu. Odporucam solit a korenit az po opeceni maska.
Pokial nepouzivas sojovku, tak ju tam vobec nedavaj, zeler da stave dostatocnu chut. pokial sa rozhodnes pre tu sojovku, tak max. malu lyzicku...viac urcite nie...a tu sojovku daj uz len na koniec.
Urcite sa ti to podari.
26. 11. 2011 21:02
rozhodla jsem se vyzkoušet tento recept. Jen mi prosím poraďte,jak dlouho se to asi dělá pokud to nedám teda do tlakáče (mám 4plátky hov.zadní). A ještě kolik té sojové omáčky,moc ji nepoužívám,tak ať to nepřepísknu.Dík
14. 10. 2011 14:16
bystrouska:nevadí,že nemáš foto,hlavně,že chutnalo a z toho mám radost největšídíky moc!!
14. 10. 2011 14:11
Musím také pochválit, je to náramná dobrota. Bodík jsem už dala , foto bohužel nemám.
29. 8. 2011 06:49
Hambro:Moc mne to těší,že jste si pochutnali.A velký dík za udělený krásný bod.
26. 8. 2011 17:00
Přidávám další 50-tý bodík. Všichni oběd moc chválili a já posílám Simonce velký dík za recept.
24. 8. 2011 09:33
Jana Remkova:Jani recept je můj a fotka Mirči,neměla jsem tenkrát fotoaparát a tak Mirka povznesla můj recept na patřičnou úroveň krásným fotem.
Jsem ráda,že Vám chutnalo
Jsem ráda,že Vám chutnalo
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 13 hodinami
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno před 18 hodinami
Melounové chuťovky s balkánským sýrem
Přidáno před 20 hodinami
Palačinková roláda s tvarohem
Přidáno před 22 hodinami
Knedlo zelo králík s bůčkem
Přidáno před 23 hodinami
Ořechové řezy s tvarohovo-višňovým krémem a šlehačkou
Přidáno 19. 5. 2024 08:11
Právě bylo uvařeno:
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
kimlo uvařil před 19 minutami
Tvarožník s drobenkou
8181bartova uvařila před 9 hodinami
Předjarní bramborový salát
Marvi uvařila před 10 hodinami
Špenátové palačinky s tvarohem
bajcurka uvařila před 12 hodinami
Salát Coleslaw
Komtesina uvařila před 12 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
Madmaus uvařila před 12 hodinami
Ovesné sušenky s jablky
_Bea_ uvařila před 13 hodinami
Drobenkový koláč s jablky
Astonka uvařila před 13 hodinami
Dršťková polévka I
vladhn uvařil před 15 hodinami
"Tiramisu" po česku
projach uvařila před 15 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: roštěná roštěná recept celer hovězí na celeru vynikající hovězí roštěna hovězí maso na celeru celer recepty roštěná omáčka recept roštěná omáčka recept hovězí roštěná recepty z celeru maso na celeru hovězí maso recepty roštěnky na celeru hovězí roštěná na celeru recepty rostena na celeru rostena recepty obalovaný celer roštěná s celerem
Suroviny: roštěná hovězí, cibule, celer, omáčka sojová, olej, sůl, pepř mletý, mouka hladká
Roštěná na celeru
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/W72v
129 názorů