Feferonová pasta - Pálihub
Máte rádi pálivé pokrmy? Tato pasta vám skutečně zpestří všechna oblíbená jídla od uzenin, přes guláše, k topince, pod maso nebo jen tak k příloze. Pozor! Je opravdu pálivá, ale také naprosto vynikající.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Nutriční hodnoty
Energie | 3 280 kJ / 784 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,52 g |
Tuky | 2,13 g |
Vláknina | 12,21 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6,48 g |
Sůl | 16,17 g |
Sacharidy | 169,87 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Můžeme používat k párkům, do gulášů, pod maso, ale opatrně, směs je opravdu hodně pálivá.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
1. 1. 2023 10:33
děláme mnoho let a je opravdu vynikající.
22. 10. 2015 20:26
zdehor11: No, opravdu je to síla. Když jsem to dělala podruhé, vzala jsem si ty tenké rukavice a i tak mne pálily ruce
22. 10. 2015 13:37
a pálí mne i brada a ruce a celej člověk jak jsem Pálihub vařila, ale je to mňamka, díky za recept
4. 10. 2015 18:06
Jirka: buď rád, že sis neprotřel oči
4. 10. 2015 18:00
Nic složitého a opravdu dobrota. Jen jsem neměl olíznout vařečku co jsem s ní míchal ten lektvar ... ,, Huba ,, v jednom ohni
21. 9. 2014 19:35
.. při vaření hoooodně větrat !!
5. 10. 2013 13:01
monika: Koukám se, že na obrázku mám kulaté červené a zelené feferony. Ne kapii Níže jsou červené čili papriky-podlouhlé
5. 10. 2013 12:21
dobrý den prosim Vás na obrázku máte aj červenu papriku -kapiu ide do tejto zmesi _? dakujem
31. 10. 2012 16:23
dobrý nápad ďakujem
19. 10. 2010 10:02
Pajaska
19. 10. 2010 00:26
Tak tohle dělat jen venku a v chirurgických rukavicích.Bude to síla,ale moc se hodí.Kam se asi hrabe Tabasko ne?
8. 10. 2010 20:03
je to super, dneska sem si dala a mlaskala si Hned jak mi dozrají další papričky udělám znovu at mám zásobičku jo a bodík ještě dávám
8. 10. 2010 14:15
MajkaM, právě jsem to dodělala, ještě mne pálí ruce, jen z toho, jak jsem papričky umývala. Tentokrát jsem použila větší čilipapričky. Tak už jen když vařily, to byla síla, ale fakt, kdo má ostré rád, lze použít do gulášů, do tatarské omáčky-smíchat malé množství a je z toho ďábelská omáčka, stačí malinko, já si to ráda smíchávám i s hořčicí k párku, nebo klobáse.
8. 10. 2010 12:11
Tak my ostré také milujeme a chili omáčky sháníme všude možně. Přitom doma feferony pěstujeme. Po dohodě s ostatními členy rodiny asi zkusím.
8. 10. 2010 11:07
eblan tak nakonec na to jdu až dnes, a dělám z dvojdávky. Sehnala jsem takové větší čili papričky, tož uvidíme, jak to bude hubou kroutit. Možná taky zaběhnu pro pár paprik
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno před 8 hodinami
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno před 8 hodinami
Naložené ředkvičky
Přidáno před 20 hodinami
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Právě bylo uvařeno:
Bulgur s osmaženou zeleninou a kuřecím masem
MilosCz uvařila před 31 minutami
Krupičková polévka s libečkem
MilosCz uvařila před 34 minutami
Ananasová buchta
Yvona uvařil před 55 minutami
Vepřové koleno v pomalém hrnci
Pacucha uvařila před 1 hodinou
Kuře neskutečně dobré
Okina uvařila před 1 hodinou
Nadýchané věnečky (50 ks)
Alhana uvařila před 2 hodinami
Cikánský řízek
eliskac uvařila před 3 hodinami
Hrníčková tvarohová bábovka
Sima1996 uvařila před 4 hodinami
Hrníčková bábovka s tvarohem a olejem
Jana2017 uvařila před 4 hodinami
Vepřová pečeně na sušených houbách s hrnkovým knedlíkem
bonaher uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak využít fialky v kuchyni? Vyzkoušejte oblíbené tipy na zpracování violky vonné
Bramborové knedlíky plněné uzeným masem: K výraznější chuti uzeného pomůže jeden trik a smažená cibulka jídlo doladí
Bábovka Albert plněná tvarohem: Štavnatý a vláčný moučník dovedou k nadpozemské dokonalosti i speciálně upravené rozinky
Další recepty
Tématické fráze: pasta z čili papriček pasta z feferonek pasta z feferonek recept pasta z chilli papriček recept cili pasta čili pasta recept feferonky pasta chili zeleninová pasta pasta z chilli papriček pasta s feferonek feferonková pasta chili pasta zavařování čili papriček pasta s čili papriček chilli pasta recept pasta z čili papričky čili papričky v soli chili pasta recept feferonková pasta recept pasta z čili
Suroviny: feferonka, česnek, ocet, sůl, kečup sladký
Feferonová pasta - Pálihub
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wVjw
34 názorů