Zákusek s galaretkou a zakysanou smetanou
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 7 909 kJ / 1 890 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 42,24 g |
Tuky | 40,38 g |
Vláknina | 3,60 g |
Cholesterol | 831 mg |
Sodík | 421 mg |
Sůl | 1,26 g |
Sacharidy | 337,70 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Zákusek pekla v týdnu moje kamarádka, já sama jsem jej ještě nedělala, ale pipre může posoudit, prý je skvělý.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
29. 1. 2010 18:16
Jani to máš ale z Polska viď - já o ní slyšela, ale u nás jsem se asi špatně dívala nebo si ani na ni nevzpomněla, třeba někdo poradí, kde ji u nás sehnat
29. 1. 2010 18:03
Já to mám vyfocené, mnt, vložím, napadlo mne, že by to každý nemusel vědět. Nevaří, ale do bodu varu se uvede voda a odstaví.
29. 1. 2010 17:59
Jani, je na pohled krásná. Jen dotaz - galaretka je želatina která se nevaří, je to tak?
jj už to vidím v postupu, musí to být ona , jinak
jj už to vidím v postupu, musí to být ona , jinak
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Bleskové rohlíky
Přidáno před 1 hodinou
Zapečené těstoviny s rajčatovou omáčkou
Přidáno před 15 hodinami
Sendvič z vaječné omelety
Přidáno před 22 hodinami
Miniroládky s tuňákovou náplní
Přidáno 4. 5. 2024 08:12
Soufflé buchta
Přidáno 4. 5. 2024 06:45
Kefírová rychlovka
Přidáno 3. 5. 2024 19:49
Právě bylo uvařeno:
Špagety ala carbonara
AlesV uvařil před 2 minutami
Dušené hlávkové zelí na slanině
renatamalis@seznam.cz uvařil před 27 minutami
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
Sasenka uvařil před 29 minutami
Vepřové na kari
Petra Dvor. uvařila před 2 hodinami
Bábovka mramorová (olejová)
Eviks33 uvařila před 9 hodinami
Rebarborový koláč s drobenkou
Marcela0123 uvařila před 10 hodinami
Citrónová babeta
hellokittq.natq uvařila před 11 hodinami
Maminčin rýžový nákyp
bohdana uvařila před 12 hodinami
Vydatná vločková polévka s česnekem
Valis uvařila před 12 hodinami
Tuňáková pomazánka s kapary
Danoouch uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Zdeněk Pohlreich radí, jak zvýšit kvalitu školního stravování: Nechte děti jíst, co chtějí, organismus si z toho něco vybere
K snídani polévka, k svačině sáček s mlékem a rohlík aneb Jak jedly děti v polovině 20. století
Zakysaná smetana je báječnou surovinou. Máme pro vás 6 tipů na její využití
Další recepty
Tématické fráze: piškot s galaretkou buchta s galaretkou zakusky se zakysanou smetanou zákusky ze zakysané smetany řezy s galaretkou zakusky s galaretkou galaretka smetanové zákusky moučníky s galaretkou zákusky na plech moučník s galaretkou dort s galaretkou ovocné řezy s galaretkou zákusky z kysané smetany zakusky z zakysane smetany zákusek s želé piškot se zakysanou smetanou galaretka oetker zakusky z galaretkou zele zakusek
Suroviny: vejce, cukr moučkový, mouka polohrubá, voda, prášek do pečiva, marmeláda, smetana zakysaná, galaretka, cukr
Zákusek s galaretkou a zakysanou smetanou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mOvE
18 názorů