Tvarohový fitness dezert
Recept ještě nebyl hodnocenDezert plný bílkovin! Tento pečený tvarohový dezert vonící vanilkou ocení nejen vyznavači zdravého životního stylu. Můžete jej navíc doplnit o jakékoliv ovoce, které vás…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 3 012 kJ / 720 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 80,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Dezert plný bílkovin! Tento pečený tvarohový dezert vonící vanilkou ocení nejen vyznavači zdravého životního stylu. Můžete jej navíc doplnit o jakékoliv ovoce, které vás…
Nadýchané řezy, které poskládáme ze dvou piškotů, z čehož je jeden světlý a druhý růžový. Tradiční pikantní a sladkou punčovou chuť pak těmto řezům dodáme marmeládou a…
Punčové řezy jsou pro mnoho z nás láska už z dětství. Ty klasické jsou doslova nasáklé cukrem, a tak jsme pátrali po svěžejší alternativě. Každý, kdo ochutnal punčák…
Jablka oloupeme a nastrouháme na hrubém struhadle. Troubu předehřejeme na 200°C - horkovzdušnou na 180°C. Mouku smícháme v míse s kypřícím práškem, cukrem, vanilkovým…
Královská glazura alias bílková poleva, poleva na perníčky. Tradičně se vyrábí z čerstvých bílků. V našem receptu vám ukážeme variantu se sušenými bílky a vodou. Tato…
Upečeme tři dortové korpusy - velký, střední, menší - dva světlé a jeden tmavý. Základní recept na KORPUS (kulatá forma o průměru 21 cm): 150 g polohrubé mouky, 140 g…
Rozinky překrojit a namočit aspoň na hodinu do rumu. Šlehačky vyšlehat do tuha, zašlehat salko, punčové aroma podle chuti, přidat namočené rozinky i s rumem. …
Punčové řezy jsou nám dobře známé. V tomto receptu je však najdeme v netradičním zpracování. Upečený piškot si nachystáme, obarvíme a postupně skládáme do formy tvaru…
Nejdříve ušleháme z bílků tuhý sníh. V elektrickém šlehači ušleháme žloutky, moučkový cukr, rum. vodu a olej do hustého krému, do kterého přidáme 1/4 sněhu a rozšleháme…
Punčové řezy nás potěší nejen na oko, ale také na chuti. Piškotový korpus je promazán pikantním džemem a dochucen punčovým rozvarem. Skládání jednotlivých pásů vytvoří…
Dávku rozdělíme na dva díly.Žloutky oddělíme od bílků. Vyšleháme je s cukrem, olejem a přimícháme mouku. Nakonec lehce přidáme vyšlehané bílky. Takto upečeme dva pláty…
Uhnětené těsto rukama rozprostřeme na dno formy vyložené pečícím papírem. Potřeme bílkem a dáme do tepla kynout.Mezitím připravíme makovou náplň a drobenku. V rendlíku…
Vylisovanou šťávu necháme několik hodin ustát a pak nejraději hadičkou opatrně stáhneme, ale pozor na usazený kal na dně.Odměříme, zahřejeme zhruba na 70°C a přidáme…
Zpracuji vše na těsto, rozválím a vykrajuji kolečka. Peču je na 180°C cca 5 minut do zrůžovění. Salko vyliju do hrnce přímo z konzervy, nakrájím máslo, přidám rum a…
Vajcia s cukrom som vymiešala do peny. Múku, prášok do pečiva, sódu som zmiešala a preosiala do cesta a opatrne zamiešala. Plech som vystlala papierom na pečenie, cesto…
Vajcia s cukrom som vymiešala do peny. Múku, prášok do pečiva, sódu som zmiešala a preosiala do cesta a opatrne zamiešala. Plech som vystlala papierom na pečenie, cesto…
Korpus je velice jednoduchý. Vejce ušleháme do pěny, přidáme olej a potom vlažnou až teplou vodu. Chvilku šleháme, potom vsypeme cukr a nakonec přidáme mouku s práškem…
Korpus na dort:postup: bílky +cukr tak 3/4 ušlehat do tuha, žloudky +zbytek cukru ušlehat stačí drobet nemusí byt pěna!Potom vyšlehat směs ze žloudků a bílků +olej…
Udělala jsem těsto podobné plastelíně a vykrajovala ozdoby na cukroví. Dělám z něj i různé figurky na dorty
Do kotle s hákem dáme prosátý moučkový cukr se škrobovým sirupem, prosáté sušené mléko, změklý ZPT (ztužený pokrmový tuk), fondán, rumové aroma i vanilkové aroma (cukr…
Všechny suroviny smícháme a dobře vypracujeme, vodu přidáváme po malých dávkách, stačí máčet ruce v teplé vodě. Vypracovanou hmotu rozdělíme na tři kousky a každou…
Upečeme malý a velký korpus, posadíme asymetricky na sebe a pak už si jen hrajeme s čokoládou a marcipánem.
Tvaroh , vejce , prosátou mouku s kypřícím práškem do pečiva a cukry vypracujeme v těsto , necháme ho v chladu asi 30 minut odpočinout , mezitím si oloupeme jablka ,…
Korpus : vajíčka vyšľaháme s cukrom a vodou, pridáme soľ, múku a kypriaci prášok. Do tortovej formy dáme papier a nalejeme cesto a jahody ( bez šťavy) a dáme piecť. …
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Přidáno 14. 5. 2024 08:01
Přidáno 13. 5. 2024 20:51
Přidáno 13. 5. 2024 17:25
Masopust 2023: Kam se letos vydat za maškarami, na nejlepší jitrnice a dozlatova osmažené koblihy?
Katův šleh s houbami: Hit devadesátek je zase populární, dochucený houbami chutná fantasticky
Lomnické suchary: Kouzlo jejich úžasné chuti spočívá ve speciálním koření a dvojitém pečení