Kynuté ovocné knedlíky
Recept ještě nebyl hodnocenPřipravit ovocné knedlíky z kynutého těsta není vůbec tak těžké, jak to vypadá! Odměnou nám bude talíř lákavých nadýchaných knedlíčků, sypaných strouhaným tvrdým…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 213 kJ / 51 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,80 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,80 g |
Tuky | 0,20 g |
– nasycené | 0,02 g |
– nenasycené | 0,15 g |
–– mononenasycené | 0,07 g |
–– polynenasycené | 0,08 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 1,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 4 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 11,00 g |
– cukry | 8,40 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Připravit ovocné knedlíky z kynutého těsta není vůbec tak těžké, jak to vypadá! Odměnou nám bude talíř lákavých nadýchaných knedlíčků, sypaných strouhaným tvrdým…
Klasické, jemné a tenké palačinky podle snadného receptu plníme na sladko nebo na slano. Palačinky jsou rychle připravené i usmažené, vhodné k naplnění či zapékání.
Ať je horké léto, nebo zima, recept na opravdu rychlý a jednoduchý ovocný koláč se vždycky hodí. V létě použijeme čerstvé ovoce přímo ze zahrádky, v zimě to kompotované.…
Roláda nemusí představovat pouze piškotové těsto s lahodným krémem a bohatým zdobením. Vyzkoušet můžete i roládky naslano, třeba z toustového chleba. Plnění a zdobení je…
Jednoduchý koláč, kde hlavní chuť broskví je zárukou dokonalého chuťového zážitku. Tvaroh se s broskvemi výborně doplňuje a na tento druh koláčů se přidává, aby…
Dort s pudinkovým krémem, vonící po broskvích a s domácí šlehačkou. Takový je dort "Florida", který je krásně lehký, vláčný a vykouzlí úsměv na tváři ať už dospělému, či…
Zapneme troubu na 170° C. Ušleháme celá vejce s cukrem a špetkou soli do husté pěny a pomocí ruční metličky postupně vmícháme mouku promíchanou s kakaem a práškem. Těsto…
Kdo by neměl rád ovocné koláče s drobenkou! Tenhle se vyznačuje snadnou přípravou a stoprocentním úspěchem. Ať už použijete čerstvé sezonní ovoce nebo zamražené, určitě…
Lahodný dezert, který spojuje křehké listové těsto s osvěžujícími broskvemi a krémovým pudinkem. Těsto poskytuje perfektní křupavost a lehkost, zatímco broskve dodávají…
Nevíte co s přebytky letní sklizně nebo ořechů? Zavařte je a i v zimě si tak můžete vychutnat chuť letního ovoce či zeleniny. Tento velice podrobný návod na zavařování v…
Rychlá drobenková buchta potěší rodinu i návštěvu. Na přípravu je jednoduchá, drobenka je základ i povrch moučníku. Po dopečení je dezert velmi chutný. Připravte si ho…
Během léta je potřeba zpracovat beztak bohatou ovocnou úrodu. Jednou z nejsnadnějších možností je upéct sladký moučník. S tímto receptem si s námi můžete upéct vláčný…
Vajíčka a oba cukry vyšleháme,přidáme máslo,citronovou kůru a nakonec mouku s pr.do pečiva.Vyšleháme hladké těsto,které vylijeme na vymaštěný a moukou vysypaný plech…
Určitě znáte klasický sypaný koláč s tvarohem. Tento recept se mu hodně podobá, ale je s pudinkovou náplní a před dopečením se ještě polévá smetanou. Příprava je velmi…
Smícháme mouku, kypřící prášek, cukr, vejce, olej, jogurt. Těsto vlijeme na vymazaný, vysypaný plech s vyšším okrajem a poklademe broskvemi. Vložíme do vyhřáté trouby a…
Do mísy dáme mouku, vejce, cukr a vanilkový cukr. Promícháme, přidáme olej a prášek do pečiva. Dobře prochímáche, vylijeme na plech a poházíme na to broskve nakrájené…
Ušleháme šlehačku se ztužovačem apk do toho vmícháme kysané smetany. Do dorové formy dáme na dno piškyty nato dáme krém a opakujeme ukončíme to krémem. Navrh dáme ovoce.…
Lehký a osvěžující dort, na kterém si pochutnají všichni napříč generacemi. Nadýchaný piškotový korpus je promazán pudinkovým krémem, který prokládá ovoce. Vrch dortu je…
Pro těsto vložíme všechny přísady do mísy a pomocí ručního el. šlehače šleháme při nejvyšší rychlosti 2 minuty. Těsto dáme do vyššího plechu (30x40 cm, vymazaného a…
Cukr a vodu svaříme do úplného rozpuštění cukru.Víno nalijeme do většího džbánu.Z pomerančů a citronu vymačkáme šťávu a přes síto ji přilijeme do vína.Broskve oloupeme,…
1/ Utřeme spolu 110g cukru, Heru a 3 žloutky. 2/ Vmícháme pečlivě mouku s práškem do pečiva a vanilkovým cukrem, citr.kůra, a rozředíme vlažným mlékem. 3/ Vmícháme…
Máslo s cukrem a vanilkovým cukrem vyšleháme do pěny. Pak přimícháme žloutky a nakonec sníh a mouku. Těsto rozdělíme na 2 části a do jedné vmícháme kakao.Do vymazaného a…
Máslo s cukrem a vanilkovým cukrem vyšleháme do pěny. Pak přimícháme žloutky a nakonec sníh a mouku. Těsto rozdělíme na 2 části a do jedné vmícháme kakao.Do vymazaného a…
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno 8. 5. 2024 13:15
Přidáno 8. 5. 2024 13:03
Sůl nad zlato: Tu vločkovou maldonskou milují Jamie Oliver i anglická královna!
Peče celá země: V kreativní výzvě dal soutěžícím zabrat dort s linií zlomu aneb Fault line cake. Takhle se správně dělá
Estonský věnec kringel: Severský vánoční moučník je krásně vláčný, omamně voní skořicí a příprava je překvapivě snadná