Losos na másle s opečenou zeleninou
Recept ještě nebyl hodnocenFilé omyjeme, osušíme a pokapeme citronem. Necháme chvíli odležet. Po odležení okořeníme z obou stran. Na pánev dáme máslo s olejem a filé pečeme z každé strany 2…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Filé omyjeme, osušíme a pokapeme citronem. Necháme chvíli odležet. Po odležení okořeníme z obou stran. Na pánev dáme máslo s olejem a filé pečeme z každé strany 2…
Krkovici osolíme, poprášíme paprikou a posypeme tymiánem.Ve vhodné nádobě rozpustíme máslo, na něm orestujeme cibuli, na kousky nakrájenou zeleninu včetně rajčat,…
Láká vás připravit vymazlené slané pohoštění pro přátele nebo rodinu? S chutí do toho! V tomto receptu máte tři osvědčené tipy na lahodné pomazánky pro přípravu…
Citronový sirup: Z citronů vymačkáme šťávu, kterou přelijeme přes síto. Šťávu, vodu a cukr přivedeme k varu. Sirup necháme mírně zredukovat a poté vystydnout. …
Citronový sirup: Z citronů vymačkáme šťávu, kterou přelijeme přes síto. Šťávu, vodu a cukr přivedeme k varu. Sirup necháme mírně zredukovat a poté vystydnout. …
Maso prošpikujte slaninou a orestujte na rozpáleném tuku ve velké panvi. Orestované maso vyndejte a vložte do pekáčku. Do pánve, ve které jste restovali maso přidejte…
Z citronů vymačkáme šťávu a přecedíme ji, aby v ní nebyla semínka. Do šťávy přimícháme cukr a mícháme, dokud se tam cukr úplně nerozpustí. Potom přilijeme vodu a…
Mrkev oloupeme, jablka zbavíme jadřinců. Nastrouháme na hrubém struhadle.Přidáme šťávu z 1 citronu a cukr. Dobře promícháme. Množství citronu a cukru je potřeba upravit…
Pokud vás honí mlsná a máte zahrádku plnou ovoce, tak si připravte lahodný kynutý koláč, na který můžete dát ovoce, které vás zrovna napadne. Skvěle chutná nejen s…
Pokud vás čeká důležitá návštěva nebo domácí oslava, jsou kanapky perfektní volbou, neboť mají zaujmout hlavně svým vzhledem. Tyto jsou kombinací růžového lososa s…
Tvaroh smíchejte s cukry, přidejte med, šťávu i kůru z citronu.Smetanu ušlehejte dotuha a přimíchejte k tvarohu. Dejte do lednice.Ovoce dejte do mističek, rozmačkejte…
Tvaroh smíchejte s cukry, přidejte med, šťávu i kůru z citronu.Smetanu ušlehejte dotuha a přimíchejte k tvarohu. Dejte do lednice.Ovoce dejte do mističek, rozmačkejte…
Léčivé účinky zázvoru jsou známé a ověřené napříč generacemi. Pokud se o vás pokouší chřipka či jiná viróza, jistě se vám bude hodit náš recept na zázvorovici, kterou…
Šťavnatá kuřecí prsa, smažená v marinádě z majonézy, vás příjemně překvapí svojí křehkostí a výtečnou chutí. Podávat je můžete s hranolky, pečeným bramborem a nebo…
Pohled na rozkvetlou louku vždy pohladí na duši a navodí pocit klidu. Spoustu rostlin můžeme využít jako pomocníky při boji s různými neduhy. Třeba takový sedmikráskový…
Kapr je velmi chutná ryba a je škoda ho jíst jen smaženého na Vánoce. Kapří filety můžeme pokapat olejem a citronem a poté grilovat. V kombinaci s pikantním ďábelským…
Maso položte na prkénko a opatrně dotenka naklepejte. Všechny porce masa pokapejte citronem, osolte a opepřete. Na každý plátek masa položte plátek šunky, plátky…
Rohlík nemusí být jen slané suché pečivo, jak ho znáte z obchodu. Ve Svaté Heleně pečou sladké rohlíky s rozmanitými náplněmi, které rozhodně musíte vyzkoušet. Upečte si…
Jste milovníci zvěřiny? Křehká a voňavá jelení kýta, jemná smetanová omáčka, nadýchaný knedlík a lžička brusinek vykouzlí úsměv na tváři celé rodině a ohromí všechny…
Z bezových květů můžete připravit šťávu, která krásně voní po hřebíčku. Její využití najdete v hlavně v parných letních dnech, kdy pomůže zahnat žízeň. Příprava je…
Maso prošpikujeme anglickou slaninou, osolíme, opepříme a posypeme tymiánem. V kastrólu rozehřejeme olej a maso ze všech stran rychle opečeme na prudkém ohni, aby se…
Avokádo je velmi chutné, plné vitamínů a zdravých tuků. Zkombinujeme ho s máslem, čerstvým sýrem a česnekem a připravíme tak lahodnou svěží pomazánku, která skvěle…
Chřest, zapečený tuňák vonící po tymiánu a krémová citronová omáčka - tato kombinace vás jistě nadchne. Jídlo chutná skvěle a nazdobené citronem a větvičkou rozmarýnu…
Chřest, zapečený tuňák vonící po tymiánu a krémová citronová omáčka - tato kombinace vás jistě nadchne. Jídlo chutná skvěle a nazdobené citronem a větvičkou rozmarýnu…
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno 1. 6. 2024 19:06
Sladkokyselé kuře je čínská klasika, Zdeněk Pohlreich to dělá jinak, s vepřovým!
Cuketovo-kokosový moučník s čokoládovou polevou: Vláčný dezert voní kokosem a kořením a zvládne ho i začátečník
Nákupní seznam na Velikonoce: Pokrmy pro celou rodinu na 3 dny od snídaní po večeře se s našimi tipy vejdou do tisícovky!