Vepřové plátky chutné a osvěžující svou chutí
Recept ještě nebyl hodnocenVepřové plátky naklepeme, osolíme, opepříme, poskládáme na sebe a necháme odpočívat. Zatím si připravíme a omyjeme rajčata, papriku, cibule oloupeme a vše nakrájíme na…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 833 kJ / 199 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 13,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 13,00 g |
Tuky | 1,00 g |
– nasycené | 0,90 g |
– nenasycené | 0,10 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,10 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 25,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 30 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 22,00 g |
– cukry | 4,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Vepřové plátky naklepeme, osolíme, opepříme, poskládáme na sebe a necháme odpočívat. Zatím si připravíme a omyjeme rajčata, papriku, cibule oloupeme a vše nakrájíme na…
Maso si necháme vcelku, osolíme ho a na plotně ze všech stran opečeme spolu s nakrájenou cibulkou, pak ho přendáme do pekáče, přidáme veškeré koření, zalijeme trochu…
Nejprve si ovaříme brokolici, aby byla téměř měkká, nasekáme jí do mísy, k ní přidáme maso, osolíme, opepříme, zalijeme smetanou, promícháme a necháme chvíli odpočinout.…
Do mísy dáme veškeré koření zázvor, chilli, kari, Grill koření, pepř, worcester,dále dáme sojovou omáčku, solamyl, rozdrcený česnek, žloutky, olivový olej, med, sůl,…
Všechno koření si smícháme v mističce a uděláme si kořeněnou směs, které koření je v kuličkách, použijeme hmoždíř a roztlučeme. Maso si nakrájíme na plátky, naklepeme,…
Na oleji osmažíme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme kostky výřezu, ten osmahneme a zalijeme vodou, přidáme kmín, hlívu, libeček, pepř, osolíme a necháme dusit. Když…
Krůtí stehna si nasolíme, nakmínujeme a hustě posypeme sušenou hlívou. Do pekáčku si dáme trošku vody, do ní dáme nakrájenou cibuli, nahážeme celé, neloupané stroužky…
Do hrnce dáme tuk a na něm osmažíme nadrobno nakrájenou cibuli do sklovata, dáme mouku a uděláme si cibulovou jíšku, přidáme mleté papriky, necháme je zpěnit a hned…
Jak je psáno, tak po sobě dáme suroviny do pečící trouby, nastavíme na těsto. Pak vyndáme prohněteme ještě ručně a těsto upravíme na veku, dáme do nádobí v kterém chceme…
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Retro okénko: Mražený dezert Vienetta býval sladkou tečkou rodinných oslav. Připravíme jej ale i doma, a to celkem snadno
Jak na originální maďarské langoše? Recept je snadný, jen je potřeba těsto před smažením správně vytvarovat
Jak na dokonalé kedlubnové zelí? Chutná skoro jako to klasické, jen je jemnější a využít do něj můžete i nať kedlubny