Studená krémová káva
Recept ještě nebyl hodnocenV době veder musíme upravit i svůj pitný režim. Ledová káva nás osvěží a povzbudí tím, že nám dodá obvyklou dávku kofeinu. Pak si na naší oblíbenou horkou kávu ani…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
V době veder musíme upravit i svůj pitný režim. Ledová káva nás osvěží a povzbudí tím, že nám dodá obvyklou dávku kofeinu. Pak si na naší oblíbenou horkou kávu ani…
Dárky nemusíte nosit z obchodu, protože ty nejlepší jsou domácí s láskou vyrobené. Velmi oblíbené jsou rozmanité likéry, které zahřejí každého dospělého labužníka.…
Do uvařené kávy dáme med a cukr, necháme přejít varem a dáme vychladit. V míse rozšleháme vejce a za stálého míchání přiléváme olej. Pak postupně vařečkou přimícháme…
Vajcia s cukrom vymiešam do peny. Pred koncom miešania pridám olej. Múku, prášok do pečiva, sódu a kakao zmiešam a preosejem do cesta na 3 x a potom vareškou zľahka…
Šľahačkovú smotanu vyšľaháme s vanilkovým cukrom dotuha.Kyslú smotanu zmiešame s práškovým cukrom.Obe smotany spolu zmiešame.Zmes rozdelíme na tri rovnaké časti. Do…
1. Troubu předehřejeme na 160°C a vymažeme a vysypeme bochníkovou formu vel. 31 x 11 cm. 2. Ve velké míse smícháme mouku, kakao, cukr, jedlou sodu, sůl a skořici.…
Cukr a kávu s trochou vody vyšleháme do pěny, dáme hodně ledu a zbytek sklenky studené vody. Kdo chce, si může přidat mléko, víc nebo méně cukru.
Z odměřeného množství mléka odebereme zhruba 100 ml, trošku ohřejeme a rozpustíme instantní kávu. Pokud nemáme granulovanou ale jemnou, tak můžeme přidat rovnou do…
Zapneme troubu na 180 °C a pekáček 32 x 23 cm vyložíme pečícím papírem.Smícháme v misce všechny sypké suroviny na spodní těsto, přidáme všechny tekuté a dobře promícháme…
Tenké pláty kakaovo-medového těsta pokapané kávou a potřené výbornou pudinkovou náplní, která voní po vanilce a banánech, tvoří skvělý dezert, který se hodí ke chvíli…
Piškoty posekáme na menšie kúsky a zalejeme s kávou, zatial vymiešame maslo, Pikao a rum, potom pridáme piškoty.Do menšej misky dáme potravinársku foliu a navrstvíme tam…
Instantní kávu rozpustíme ve 1/4 litru vody. Máslo, žloutky, moučkový cukr a vanilkový cukr spolu ušleháme. Přidáme vychladlou kávu, mouku promíchanou s práškem do…
Vajcia s cukrom som vymiešala do peny. Múku, prášok do pečiva, mleté orechy a sódu som zmiešala a preosiala do cesta a vareškou opatrne vmiešala. Plech 27x37 cm som…
Mléko zahřejeme, přisypeme práškovou želatinu, zamícháme a necháme 1/2 hodiny nabobtnat.Pak přelijeme do mixéru, přidáme cukr, tvaroh, změklé máslo, citrónovou kůru a…
Mléko ohřejeme. Dáme do něj granko, kávu a Caro. Znovu ohřejeme a promícháme. Přidáme skořici, skořicový a vanilkový cukr a znovu ohřejeme nebo ,ůžeme pít!
Maso osolíme a opepříme. Všechny suroviny na marinádu smícháme a maso na 24 hodin naložíme.Půl hodiny před pečením maso z lednice vytáhneme. Do pekáčku nakrájíme cibuli…
Utřeme žloutky s cukrem+vanil.cukr a citr.kůra.Přidáme olej a horkou vodu a šleháme asi 15 minut.Ke konci přidáme ořechy. Zatím ze zbylých bílků ušleháme tuhý sníh…
Do rendlíku vlijeme mléko, přidáme cukr smíchaný s pudinkovým práškem a kávou. Za stálého prošlehávání metličkou přivedeme k varu a zvolna povaříme zhruba 2 minuty.…
Rádi si pochutnáváte na vláčném a měkkém cukroví, které je lahodné a ještě navíc snadno a rychle připravené? Že to nejde dohromady? Věřte, že ano. V tomhle receptu se o…
Vejce utřeme se změklým máslem, přidáme mouku smíchanou s cukrem, práškem do pečiva, kávou a kakaem. Přidáme mléko a umícháme těsto, které upečeme na plechu vyloženém…
Uvaříme si silnou kávu, kterou si dáme vychladit a pak do ní zakápneme rum nebo Amaretto. Dál si oddělíme žloutky a bílek do dvou misek. Žloutky pak šleháme s cukrem…
Postup: Kakaové těsto: Vejce ušleháme s cukrem, postupně přidáváme prosátou mouku a nakonec i kakao. Těsto vlijeme na plech vyložený pečícím papírem a dejte péct. …
Ze všech přísad uhněteme těsto, zabalíme do folie a dáme do lednice odpočinout, nejlépe do druhého dne. Druhý den povolené těsto vyválíme na plát cca 3-4 mm, vykrajujeme…
Ze všech přísad uhněteme těsto, zabalíme do folie a dáme do lednice odpočinout, nejlépe do druhého dne. Druhý den povolené těsto vyválíme na plát cca 3-4 mm, vykrajujeme…
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno 19. 5. 2024 19:52
Přidáno 19. 5. 2024 14:38
Žatecký chmel a voda z úpatí Lužických hor. Žabka navázala spolupráci s pivovarem Cvikov
Chutě jižní Itálie: Speciální žebrácká klobása pezzente vznikla jako jídlo pro chudé
Pepa Nemrava dělá vlašák podle normy z roku 1976 a v rozhovoru přiznal, proč už hubnutí neřeší a do MasterChefa by znova nešel