Vývar z králíka a nutrie se strouhánkem
Recept ještě nebyl hodnocenHlavy omyjeme a dáme do vysokého hrnce a zalieme vodou,přidáme koření a sůl. Po 5-ti minutách přidáme i zeleninu v celku. Necháme vařit asi tak hodinu a půl a průběžně…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 721 kJ / 172 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 25,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 25,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 8,00 g |
– nasycené | 4,00 g |
– nenasycené | 3,00 g |
–– mononenasycené | 2,00 g |
–– polynenasycené | 1,00 g |
––– omega 3 | 0,01 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 40 mg |
Sodík | 70 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 0,10 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Hlavy omyjeme a dáme do vysokého hrnce a zalieme vodou,přidáme koření a sůl. Po 5-ti minutách přidáme i zeleninu v celku. Necháme vařit asi tak hodinu a půl a průběžně…
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Přidáno 10. 5. 2024 10:57
Přidáno 10. 5. 2024 09:45
Přidáno 10. 5. 2024 07:25
Přidáno 9. 5. 2024 21:32
Doba maková: Český mák je vysoce kvalitní, má příjemnou vůni, nasládlou chuť a nejlepší je umlít ho až před použitím
Umíte správně rozmrazovat maso? Může to být věda, ale s našimi triky to zvládnete
Vynikající likér z ledových kaštanů a Salka: Jemnou chuť čokolády doplňuje voňavý rum a jedna ingredience navíc