Minutkové kuřecí nudličky
Recept ještě nebyl hodnocenKuřecí maso je díky své časové nenáročnosti ideální k přípravě rychlého oběda či večeře. Chuťově není výrazné, a proto ho můžete ochutit a kombinovat s jinými přísadami…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Kuřecí maso je díky své časové nenáročnosti ideální k přípravě rychlého oběda či večeře. Chuťově není výrazné, a proto ho můžete ochutit a kombinovat s jinými přísadami…
Poctivé zeleninové placičky jsou v české kuchyni velmi oblíbené. Nejčastěji se připravují z brambor, cukety či kapusty. Proč ale nezkusit něco nového? Například…
Maso naklepeme, osolíme, opepříme z obou stran, potřeme sojovou omáčkou a hořčicí. Dáme na pánev a na rozehřátém oleji smažíme doměkka.
Rajská omáčka má využití v mnoha světových kuchyních, ale jen ta česká ji povýšila na samostatný chod. A co k ní, tedy kromě rýže nebo knedlíků? Pokud máte chuť na mleté…
Rajská omáčka má využití v mnoha světových kuchyních, ale jen ta česká ji povýšila na samostatný chod. A co k ní, tedy kromě rýže nebo knedlíků? Pokud máte chuť na mleté…
Jednoduchý recept je chutnou inspirací pro začínající kuchaře i pro děti, které by chtěly překvapit rodiče dobrým obědem. Recept oceníme, když nemáme čas dlouho vařit.…
Vyzkoušejte tuto českou verzi rizota. K rýži přidejte zeleninu, kterou máte rádi, kuřecí maso a trochu sladké papriky. Vznikne lahodné a jednoduché jídlo, máte skvělý…
Kapusta patří na podzim mezi oblíbené suroviny. Je prospěšná na trávení a zajistí dlouhodobý pocit sytosti. Slanina ji krásně ovoní a například s uzeným je to skvělá…
Směsi z kuřecího masa jsou velmi oblíbené díky své rychlé a jednoduché přípravě. Ne vždy totiž máme čas a chuť stát u plotny dlouho. Klobása dodá pokrmu lehce pikantní…
Hutná a sytá polévka z luštěnin a zeleniny, kterou milovali už naši předci. Tradiční hrstková polévka je vhodná zejména pro chladné období. Na této polévce vás kromě…
Krkovice má své zastánce, ale i odpůrce. Pro jedny maso šťavnaté, pro druhé prostě kus flákoty. My vám přinášíme recept na jednoduché zpracování krkovice, které si…
Klasika, se kterou zazáříte na každém večírku i narozeninách. K chuti přijde po celý rok, například jako chuťovka k pivu i sklence vína. Zároveň se skvěle hodí jako…
Tortilly naplněné šunkou, sýrem a zeleninovou směsí jsou skvělé jako lehký letní oběd, když je navíc ještě necháme dokřupava opéct v kontaktním grilu, budou vynikající i…
Králík na smetaně po staročesku vás nezklame, pokud hledáte nenáročný recept na výborný rodinný oběd. Maso je potřeba naložit den předem, aby zkřehlo a nasálo tu…
Králík na smetaně po staročesku vás nezklame, pokud hledáte nenáročný recept na výborný rodinný oběd. Maso je potřeba naložit den předem, aby zkřehlo a nasálo tu…
Knedlíčková polévka je v české kuchyni synonymem slavnostního oběda. Ať už slavíte narozeniny, výročí svatby nebo je prostě jen neděle a poledne klepe na dveře, drožďová…
Domácí šťavnatý burger má úžasnou chuť, které se žádné kupované nevyrovnají. Podrobný postup a různé vychytávky zaručí, že se šťavnaté burgery povedou i těm, kdo nemají…
Zapečené brambory patří mezi jednoduchá, ale vděčná jídla. Příprava je téměř bez práce a zvládne ji i začátečník. Doplnit je můžete dle vlastní fantazie, my jsme přidali…
Hovězí maso a červené víno k sobě výborně ladí a chuťově se krásně doplňují. Tyto křehké kousky hovězího masa pomalu dušené na víně se zeleninou, bylinkami a česnekem…
Vepřové koleno, uvařené a dopečené v pikantní marinádě, je velká dobrota. Křupavá kůžička a šťavnaté maso jsou neodolatelné. Pozvěte pár kamarádů, dejte vychladit pivo,…
Vepřové koleno, uvařené a dopečené v pikantní marinádě, je velká dobrota. Křupavá kůžička a šťavnaté maso jsou neodolatelné. Pozvěte pár kamarádů, dejte vychladit pivo,…
Na jídelním lístku každé české hospody najdete zcela jistě utopence. A není se čemu divit, protože se jedná o dokonalý vyprošťovák, který znaly už naše babičky. Základem…
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Pomůže zhubnout a posílí imunitu. Jak jíst květák, aby nenadýmal?
Jak upéct kuře v troubě, aby chutnalo jako z grilu? Tajemstvím je pomalé pečení v pekáči s mřížkou, typickou chuť dodá směs koření
Grilování levou zadní: Jak nejlépe grilovat kuřecí maso, abyste se neotrávili? Pozor na kleště i čisté talíře!