Kuchařka Andrinka
- Znamení
- Kozoroh
- Povaha
- melancholik
- Osobnost
- realista
- Stav
- rozvedený/á
- Počet dětí
- 1
- Vzdělání
- středoškolské
- Jazyky
- čeština, polština
- Zájmy
- hory, kolo, příroda, knihy, pc, foto, horory
- Datum registrace
- 15. 3. 2013
Nejnovější recepty Zobrazit více
Nejnovější fotografie Zobrazit více
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Filety duhového pstruha na másle s mrkví a chřestem
Přidáno před 1 hodinou
Králík na rozmarýnu a bílém víně
Přidáno před 14 hodinami
Vepřový guláš
Přidáno před 15 hodinami
Pomazánka ze čtyř druhů sýra s pažitkou
Přidáno před 17 hodinami
Hruškový karamel
Přidáno před 19 hodinami
Snídaňový toust
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak prodloužit trvanlivost bramborového salátu až o 3 dny? Zásadní roli hrají cibule, čisté ruce i tajní ujídači
Nejlepší beránek je ten šlehačkový: Je neuvěřitelně jemný a nadýchaný, vydrží dlouho vláčný a chutná naprosto božsky
Jak mrazit vejce? Celá vejce rozklepnutá ve formičce, u žloutků přemýšlejte, do čeho je použijete, a uvařená raději snězte