Moje vosí hnízda
Recept ještě nebyl hodnocenHnízda, nebo úly, jedná se však o totéž lahodné nepečené cukroví. Podle českých tradic nesmí na vánoční tabuli chybět. Připravíme je snadno z ořechů, piškotů, rumu a…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hnízda, nebo úly, jedná se však o totéž lahodné nepečené cukroví. Podle českých tradic nesmí na vánoční tabuli chybět. Připravíme je snadno z ořechů, piškotů, rumu a…
Hnízda, nebo úly, jedná se však o totéž lahodné nepečené cukroví. Podle českých tradic nesmí na vánoční tabuli chybět. Připravíme je snadno z ořechů, piškotů, rumu a…
Hrníčkový recept na sladké okvětní lístečky s krémem vonícím po vanilce, to celé namočené v čokoládové polevě. Hodí se při jakékoliv sváteční příležitosti a budou…
Může být dezert smyslný? Pokud jde o tyhle maliny s jogurtem v čokoládě, pak můžeme říct ano. Nepečené hromádky mraženého jogurtu plného sladkých malin přelijeme…
Samé dobroty v sobě ukrývají domácí pralinky. Nadupané pochutinami a nakonec pečlivě obalené v rozpuštěné čokoládě mohou být součástí dárkové kolekce domácích pralinek.…
Vytvořit velikonoční slepičky z korpusků na včelí úlky, bude sice pracné, zdlouhavé a náročné na tvořivost, ale ten výsledek! Ten bude stát zato! Hejno roztomilých…
Datlové kuličky ze čtyř surovin jsou velmi snadné na přípravu a jistě je uvítáte zejména na oslavě pro dospělé. Jednou z důležitých surovin je totiž rum. Ten spolu s…
Datlové kuličky ze čtyř surovin jsou velmi snadné na přípravu a jistě je uvítáte zejména na oslavě pro dospělé. Jednou z důležitých surovin je totiž rum. Ten spolu s…
Za pomocí originálních tvořítek můžete nejmenší koledníkům připravit nepečená velikonoční vajíčka, kuřátka nebo zajíčky. na výběr máte z dvou těst a náplní. Jak figurky…
Za pomocí originálních tvořítek můžete nejmenší koledníkům připravit nepečená velikonoční vajíčka, kuřátka nebo zajíčky. na výběr máte z dvou těst a náplní. Jak figurky…
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Přidáno 14. 5. 2024 08:01
Přidáno 13. 5. 2024 20:51
Retro vaření s Kristinou: Upečte si hnízdečka z makaronů podle receptu vyhlášeného prvorepublikového hoteliéra Karla Šroubka
Španělsko na talíři: Pravá rýžová paella potřebuje špetku šafránu a rajčata. Co do ní naopak nikdy nedávat?
Věnečky s karamelovou šlehačkou: Nadýchané odpalované těsto není vůbec složité a krém nahradí ochucená šlehačka