Vylepšený jogurtovník s borůvkami (i pro diabetiky)
Recept ještě nebyl hodnocenKromě borůvek vše dáme do mísy a šlehačem nebo mixérem rozmícháme do hladké polotekuté hmoty. Vylijeme na pekáček, který buď vymažeme a vysypeme nebo vyložíme pečícím…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 0 kJ / 0 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Kromě borůvek vše dáme do mísy a šlehačem nebo mixérem rozmícháme do hladké polotekuté hmoty. Vylijeme na pekáček, který buď vymažeme a vysypeme nebo vyložíme pečícím…
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno 31. 5. 2024 16:22
Přidáno 31. 5. 2024 13:30
Kynuté těsto, droždí, koblihy i celá vejce můžete dát klidně do mrazničky, když dodržíte tento postup a dobu uskladnění
Guláš s houbami bude kvalitní díky těmto postupům a proměníte ho různými druhy hub
Pizza z automatu dobývá Česko. Italskou klasiku dokáže stroj připravit skoro stejně dobře jako některé restaurace