Langoše z kyšky
Recept ještě nebyl hodnocenNadýchané langoše si můžeme připravit i sami doma. Výborně chutnají se sýrem, kečupem a česnekem nebo tatarkou. Někdo ale preferuje langoše na sladko, potom na něj volí…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Nadýchané langoše si můžeme připravit i sami doma. Výborně chutnají se sýrem, kečupem a česnekem nebo tatarkou. Někdo ale preferuje langoše na sladko, potom na něj volí…
Brownies jsou velmi oblíbené dezerty plné čokolády a kakaa. Jsou velmi oblíbené v anglosaském světě a své příznivce si nalezly i u nás. Dají se připravit i v čistě…
Zdravé a přesto výborné, takové jsou domácí sušenky z ovesných vloček. Přípravu zvládnete hravě s dětskými pomocníčky. Potěší, když máte chuť na něco sladkého, navíc…
Všechny suché ingredience smícháme dohromady a pak přidáme mokré,důkladně prošleháme a pečeme na vymazaném a vysypaném plechu.Mezitím si vyšleháme šlehačku se…
Dorty nemusí být jen ekvivalentem cukrářsky a časově náročné práce. Máme tu pro vás recept na jednoduchý dort. Díky strouhané mrkvi je šťavnatý a spolu s krémem z…
Máte dnes chuť na dobrý moučník s kokosem? Pak rozhodně vyzkoušejte tento skvělý recept, ve kterém jsou dokonale propojeny chutě kokosu a čokolády. Můžete si ho…
Rychlý moučník, když vás honí mlsná. Těsto je připravené bleskově a než si odpočine, stačíte si připravit povidlovou nebo marmeládovou náplň. Někdy náplň ani není…
Jestli máte rádi ořechy a ananas, nenechte si ujít tyto snadné a rychlé řezy. Korpus ochucený ananasovým kompotem a strouhanými ořechy, potřený krémem z pomazánkového…
Vajíčka ušleháme s vanilkovým a pískovým cukrem.Přidáme olej, kakao a marmeládu a ještě mixujeme.Pak přidáme kyšku, obě mouky, do kterých zamícháme sodu a prášek do…
V míse našleháme vejce a cukr, potom zašleháme olej a přidáme rozmačkané banány. Do směsi přidáme mouku s práškem do pečiva, sodu a skořici. Důkladně promícháme. Nakonec…
Tenhle kornout má tuze divokou historii, ale pokud jste milovníkem perníku, pak ho rozhodně musíte vyzkoušet. Jeho příprava chce trochu cviku, ale o to větší z něj…
Všechny suroviny na korpus jednoduše prošleháme. Těsto vylijeme na plech s pečícím papírem (měla jsem 25x34 cm) a pečeme na 190 st. cca 20-25 minut. Vyzkoušíme špejlí,…
Jednoduchá výborná buchta, která voní skořicí a povidla dodají vláčnost. Je rychlá, vše jen smícháme a pečeme. Skvěle se hodí k nedělní kávě, nebo na svačinu. Poléváme…
Mrkvové dezerty se těší velké oblibě zejména v Americe, kde je velmi populární mrkvový dort. Toto je vlastně taková zmenšená verze ve formě cupcakes. Díky mrkvi a…
Vejce ušleháme s cukrem do husté pěny, poté přidáme všechny ostatní přísady. Pečeme ve vyhřáté troubě. Vychladlou buchtu můžeme ozdobit čokoládovou, nebo jinou polevou.
Tak jednoduchý a tak výborný. Pokud vám doma leží trs banánů, které už nejsou ve formě, rozmačkejte je, smíchejte s dalšími surovinami a dejte do chlebové formy upéct.…
Jednoduchá příprava a i přes to skvostně vypadající dort. Čokoládový korpus z ochuceného kefírového mléka je proložený kousky čerstvých jahod a krémem z mascarpone. Na…
Tak tyhle kuličky prostě nemají chybu, jsou úžasně dobré, vláčné a jejich příprava nezabere příliš mnoho času. I když vlastně jedna malá chybičky by se našla, mizí hned…
Pokud si rádi dopřáváte k odpolední kávě něco dobrého na zub, pak doporučujeme vyzkoušet tenhle skvělý recept na dokonalou jablečnou bábovku. Připravíte ji raz dva,…
Dorayaki jsou oblíbený sladký pokrm pocházející z Japonska. Skládá se z dvou kulatých lívanců, spojených náplní. Lívance jsou připravované na sucho a bez tuku.…
Všechny suroviny na korpus smícháme a pořádně promícháme nebo vyšleháme šlehačem. Nalijeme na vymazaný a vysypaný plech a dáme péct na 200°C asi na 20 - 30 minut (záleží…
V míse smícháme hladkou mouku se solí, krupicovým cukrem, vanilkovým cukrem a jedlou sodou.Přidáme vejce a kefír a vypracujeme těstíčko, ze kterého na vymazané pánvi…
Ušleháme Heru, cukr, med a vejce dohromady.Pak přidáme mouku se sodou nebo práškem do pečiva. Zamícháme a rozetřeme na pečící papír. Stejnoměrně na 2 plechy. Dáme…
Výborné medové řezy z tenkých plátů těsta potřených jemným pudinkovým krémem a rybízovou marmeládou vám jistě zachutnají. Na povrchu je ještě potřete citronovou polevou…
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Holka u plotny radí: Jak na dušenou mrkev, aby chutnala všem? Zásadní jsou dvě suroviny!
Dort jako malovaný: Hitem mezi cukráři je cartoon cake. Tento zábavný moučník je hvězdou každé oslavy
Sekaná v housce aneb český fastfood nejen na výlety: Klasiku z bufáčů si můžeme levněji a lépe připravit i doma