Cizrnová pomazánka s pažitkou
Recept ještě nebyl hodnocenNamočenou cizrnu uvaříme do měkka v čerstvé vodě. Když je uvařená, pustíme do ní proudem studenou vodu a cizrnu jemně mneme mezi prsty, tak se jednoduše odstraní slupky.…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Namočenou cizrnu uvaříme do měkka v čerstvé vodě. Když je uvařená, pustíme do ní proudem studenou vodu a cizrnu jemně mneme mezi prsty, tak se jednoduše odstraní slupky.…
Vše rozmixujeme dohladka, mažeme na chléb nebo pečivo.
Oloupanou batátu nakrájíme na malé kostky a dáme uvařit doměkka. Quinou propláchneme na hustém sítě, dokud z ní nepoteče zcela čirá voda. Pak ji nasypeme do hrnce,…
Jako první vsypeme kuskus do misky a zalijeme ho vroucí vodou z rychlovarné konvice. Přiklopíme a necháme nabobtnat.Na sádle zpěníme na jemno nasekanou cibulku, vsypeme…
Všechny suroviny na hummus kromě vody rozmixujte dohladka. Pokud je hummus příliš hustý, přidejte i vodu.Zeleninu nakrájejte na dlouhé kousky a můžete servírovat dvěma…
Kuskus osolíme, opepříme a zalijeme horkou vodou.Nakrájíme sušená rajčata, žampiony a osmažíme na olivovém oleji.Mezitím přidáme do kuskusu trochu olivového oleje,…
Košťály podlijeme trochou vody (stačí přibližně 1/3 hrnku) a uvaříme doměkka, podle druhu zeleniny to trvá asi 10-20 minut). Uvařenou zeleninu necháme vychladnout. Poté…
Fazole scedíme, nálev nevyléváme. Všechny suroviny kromě nálevu vložíme do výkonného mixéru a mixujeme dohladka. Pokud je hmota příliš hustá, doředíme opatrně nálevem,…
Tento svěží a lehký jarní koláč je ideální volbou. Koláč je nejen chutný, ale i zdravý, takže si ho můžete vychutnat bez výčitek. Tento recept je skvělou volbou, jak…
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
I z brambor můžete upéct výtečný koláč. Připravte ho s jablky a drobenkou, správnou chuť mu dá oblíbené koření
Na štíhlý pas platí pták! 3 snadné a chutné recepty z krůtího masa, díky kterým zhubnete
Falešné tataráky dokáží trumfnout i masový originál. Výraznější chuť má avokádový, červená řepa zase přidá jemnou kyselost