Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Tymián - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Francouzský cibulový koláč

Francouzský cibulový koláč

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Příprava slaného cibulového koláče není složitá a výsledek stojí za to. Výrazná chuť cibule je zjemněná smetanou a koláč lákavě voní také slaninou, česnekem a bylinkami.…

happy.lenulka

30 min

Domácí chleba

Domácí chleba

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Kdo jednou zkusí domácí chleba, těžko se už bude vracet ke kupovanému. Při pečení provoní celý byt a kůrku si vypečete podle libosti, jak kdo má rád. Tento recept je z…

Vlajda

70 min

Rajčatová omáčka

Rajčatová omáčka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Jednoduchou rajčatovou omáčku připravíme z cibulové jíšky, kterou povaříme ve vývaru spolu s kořením. Na závěr přidáme rajčatový protlak. Omáčku můžeme zahustit…

mardosa

45 min

Nakládané ředkvičky

Nakládané ředkvičky

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Bohatou úrodu ředkviček můžeme jednoduše naložit a zachovat tak jejich vitamíny a čerstvost. Očištěné a omyté ředkvičky krájíme na libovolné kousky a naskládané ve…

Lotrinské těstoviny

Lotrinské těstoviny

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Mleté maso velmi často zapékáme se smetanou a různým kořením. Šetříme tím čas a navíc máme jistotu, že pokrm nebude vysušený, bude šťavnatý a velikost porce si nabere…

Fokuska

50 min

Kančí se šípkovou omáčkou

Kančí se šípkovou omáčkou

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Kančí se šípkovou, nebo se zelím? My máme jasno, a proto pro vás máme variantu se šípkovou. Podle našeho receptu se vám zaručeně povede. Budeme doufat, že se doma…

maris

170 min

Ostré fazole

Ostré fazole

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

V kastrůlku rozehřejeme máslo. Přidáme na kousky nakrájenou papriku, kolečka klobásy, na kolečka nakrájenou mrkev, tymián a rozmarýn.Chvíli restujeme, pak mírně osolíme…

Pečený králík s bůčkem

Pečený králík s bůčkem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Jak docílit šťavnatého králičího masa? Přidáme k pečení ještě kousek dobrého bůčku, jako v našem receptu. Králičí maso bude šťavnatější a bůček dodá výbornou chuť nejen…

kucerova45

120 min

Steak z krkovičky

Steak z krkovičky

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Krkovice je jedna z nejpoužívanějších částí z výsekových mas. Jedná se o sval mírně prorostlý tukem, proto je maso šťavnaté. Zde je upravena s bylinkami a česnekem jako…

taddy1

30 min

Česká svíčková na smetaně

Česká svíčková na smetaně

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Svíčková na smetaně patří mezi české národní poklady. Připravte rodině a blízkým tradiční a léty prověřený pokrm s křehkým a šťavnatým hovězím masem, vynikající omáčkou…

MiskaM

160 min

Domácí prejt

Domácí prejt

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Dříve byl prejt výhradně zabíjačkovou záležitostí, dnes jsou ale všechny potřebné přísady běžně dostupné, takže si ho můžete připravit kdykoli na něj dostanete chuť.…

Vaclav Fronek

200 min

Špagety se sýrovou omáčkou

Špagety se sýrovou omáčkou

Recept ještě nebyl hodnocen 4,1

Nejlepší sýrová omáčka není žádná věda – základem jsou samozřejmě kvalitní suroviny. Sýrová omáčka je skvělá k masu nebo grilované zelenině. Ale můžete ji použít také na…

Helush22

35 min

Rajčatová polévka

Rajčatová polévka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Krémová polévka připravená ze zralých a sluncem prohřátých, sladkých a voňavých rajčat ochucená bazalkou. Sytá přesnídávka nebo lehká večeře v středomořském stylu. Bude…

toprecepty.cz

50 min

Masová směs na špagety

Masová směs na špagety

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Masová směs v rajčatové omáčce jako variace na boloňské ragú vám jistě zachutná. Výbornou chuť jí dodává orestovaná anglická slanina a červené víno. Je dobré si pro…

kucerova45

40 min

1 2 3 4 85

Marie

Nejnovější recepty Více