Lehká a osvěžující stracciatella
Recept ještě nebyl hodnocenPiškot: Žloutky utřeme s cukrem do pěny, přidáme olej a opět prošleháme, mouku smícháme s pedopem a kakaem a přidáme ke žloutkům, promícháme a nakonec lehce vmícháme…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Piškot: Žloutky utřeme s cukrem do pěny, přidáme olej a opět prošleháme, mouku smícháme s pedopem a kakaem a přidáme ke žloutkům, promícháme a nakonec lehce vmícháme…
Nejdříve si uvaříme velmi silnou kávu, do které nalejeme panáka rumu. Tu necháme stydnout. Zakysanou smetanu smícháme s moučkou a mandlovým aromem. Jelikož nám hodně…
Na přípravu čokoládové náplně svaříme smetanu s čokoládou na vaření a necháme dostatečné vychladnout v lednici. Cukrářské piškoty si vložíme do sáčku a pořádně je…
Korpus necháme vychladnout a druhý den se pustíme do zdobení. dinosaura rozkrojíme, pomažeme ušlehanou šlehačkou se ztužovačem a poklademe mandarinky. Přiložíme vršek…
V misce nadrtíme sušenky a polejeme rozpuštěným máslem. Důkladně promícháme, vyložíme formu a dáme vychladit.Mascarpone smícháme s cukrem.V druhé misce vyšleháme…
Rozpustíme tuk v horké vodě, spaříme mouku, chvíli povaříme, až se těsto začne odlepovat ode dna. Po vychladnutí postupně zašleháváme vejce jedno po druhém. Stříkáme…
Upečeme bábovku, necháme vychladnout. Pak ji rozřízneme na 2x a pomažeme marmeládou, já použila každou jinou. Opět složíme do tvary bábovky. Uprostřed bábovky je díra a…
Žloutky s cukrem utřeme do běla, přidáme olej,mléko a mouku s práškem do pečiva, uděláme těsto, do kterého opatrně vmícháme sníh z bílků. Dáme upéct a necháme vychladit.…
Ušleháme šlehačku se ztužovačem apk do toho vmícháme kysané smetany. Do dorové formy dáme na dno piškyty nato dáme krém a opakujeme ukončíme to krémem. Navrh dáme ovoce.…
Připravte tyto úžasné řezy s lahodným nepříliš sladkým krémem. Polijte složený dezert polevou s použitím cukerného rozvaru. Poleva vytvoří křupavou čokoládovou…
Minnie si připravíme dopředu podle fotonávodu. KORPUS: Žloutky oddělíme od bílků. Cukr, olej a žloutky ušleháme. Po chvilce přidáme rum a zamícháme. Poté přidáme…
Ušleháme žloutky s cukrem do husté pěny, přidáme olej (dělala jsem v robotu), pak už vařečkou vmícháme mrkev a zbylé sypké suroviny. Nakonec vmícháme sníh z bílků…
Polovinu cukru ušleháme se žloutky, polovinu s bílky na tuhý sníh, hmoty spojíme a opatrně vmícháme kakao. Ušlehanou hmotu natřeme na plech s pečícím papírem, nebo…
Žloutky ušleháme s cukrem do pěny, pak přidáme mouku s práškem do pečiva a kakao. Nakonec vmícháme z bílků ušlehaný sníh. Těsto vlijem do vymazané a moukou vysypané…
Na piškot vyšleháme do pěny vejce s oběma cukry, poté zapracujeme na středním stupni šlehače olej a džus. Pak krátce zašleháme mouku smíchanou s práškem do pečiva. …
Žloutky vyšleháme s oběma cukry do pěny a pomalu přiléváme olej, bílky vyšleháme do tuhého sněhu. Do žloutkové pěny přisypeme mouku s práškem do pečiva a nakonec…
Žloutky oddělíme od bílků. Žloutky vyšleháme do pěny s cukrem a přidáme kakao. Bílky vyšleháme do tuha a přimícháme do žloutků. Troubu vyhřejeme na 200°C a těsto…
Tak jednoduchý a přitom tak dobrý. Nadýchané těsto s kakaem je protřené sladkokyselou marmeládou a naplněné lahodným šlehačkovým krémem s tvarohem a zakysanou smetanou.…
Korpus: V míse šleháme bílky, přidáme cukr a vyšleháme do hustého sněhu. Postupně přidáváme žloutky. Jemným pramínkem za stálého šlehání vlejeme olej. Nakonec vmícháme…
Snadné řezy, které potěší milovníky nadýchaných a barevných moučníků. Tři různobarevné piškotové vrstvy jsou promazány lahodným smetanovým krémem. Povrch pak ozdobí…
Oddělíme žloutky od bílků a elektrickým šlehačem ušleháme tuhý sníh. Všleháme 2 lžíce cukru, přidáme po jednom žloutky, dále zbytek cukru a olej. Mouku prosijeme,…
Vyšleháme bílky s cukrem, přidáme žloutky a mouku. Těsto rozetřeme na plech s pečícím papírem a v předehřáté troubě upečeme. Ještě horký plát svineme (i s pečícím…
Do hrnce dáme vodu s máslem, solí a van. cukrem a přivedeme k varu. Najednou vsypeme mouku a mícháme tak dlouho, až se utvoří z těsta koule a nelepí se na stěny. Těsto…
Ledové řezy každého zaujmou na první pohled. Tolik vrstev, a každá trochu jiná! Světlý a tmavý máslový krém, navrstvený na piškotovém korpusu je korunovaný nadýchanou…
Přidáno před 38 minutami
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Vyzkoušejte tempeh. Oblíbené „javánské maso“ se hodí do spousty pokrmů
Luxusní kremrole podle Josefa Maršálka: Trik je ve vlažném sněhu i správné práci s trubičkami. Cukrář také poradil, čemu se raději vyhnout
Jak na dokonalý francouzský toust? Ve sladké verzi pomůžou chuti smetana a třtinový cukr. Slanou vylepší sýr a bylinky