16 tipů, jak využít zbylé brambory k přípravě oběda nebo večeře
Jak zužitkovat brambory, zbylé od včera nebo od oběda? Rozhodneme se podle toho, kolik jich je a jestli jsou oloupané, ve slupce nebo ve formě kaše. Poradíme vám, jak zpracovat brambory do několika sytých a dobrých pokrmů, a ještě ušetřit.
Uvařili jste hodně brambor a nyní musíte přemýšlet nad tím, jak je zpracovat, abyste je nemuseli vyhodit? Našli jsme pro vás pár tipů na využití zbylých brambor. Nezáleží ani na tom, kolik jich je - spotřebujeme všechny.
Mohlo by vás zajímat
Recepty ve výběru
- Selská omeleta s rajčaty
- Pečené medvědí brambory
- Lokše s povidly a mákem
- Paprikáš ze zbylých brambor
- Bramborový salát podle tatínka
- Bramborové škvarkové placky
- Zapečená kaše se zelím a sýrem
- Moje bramborové krokety
- Bramborová roláda s uzeným masem, červeným zelím a sosíčkem
- Květák a brambory zapečené s Hermelínem
- Bramborové knedlíčky do polévky
- Bramborové šišky s mákem nebo strouhankou
- Plněné brambory s bylinkami (vegan)
- Bramborovo špekové knedlíčky
- Lepenice z brambor zbylých od oběda
- Tvarohové řezy z bramborového těsta
1/16
1/16
Další tipy a triky
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Borůvkový dort s kakaovým korpusem s citronovým krémem z mascarpone
Přidáno před 3 hodinami
Rozmarýnová kuřecí játra na víně
Přidáno před 3 hodinami
Jahodový koktejl s mátou
Přidáno před 3 hodinami
Piškotová roláda z horkého mléka
Přidáno před 18 hodinami
Jednoduchý banánový chlebíček
Přidáno před 20 hodinami
Brokolice zapečená na CRISP
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Těsto na tvarohové ovocné knedlíky podle Romana Pauluse: Použití správné mouky a odležení těsta zaručí luxusní výsledek
Co se zbylými bramborami: Můžeme je zapéct na různé způsoby, s nivou nebo jiným sýrem chutnají skvěle
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Komentáře