Na křupavá kolečka Bake rolls potřebujeme starší rohlíky, olej, sůl a koření. Vznikne levná a výborná chuťovka k televizi
Křupavá kolečka Bake rolls jsou vítanou chuťovkou třeba na posezení u televize. Jenže sáček této pochoutky nám dlouho nevydrží a chuť by ještě byla.
V obchodech nejsou Bake rolls zrovna levné, a přitom si je s minimálními náklady můžeme snadno připravit doma. Stačí nám přebytečné starší rohlíky a trochu oleje, případně koření.
Tipy a triky pro vás Všechny tipy a triky
Jak připravit Bake rolls snadno a jednoduše
Postup přípravy popíšeme v několika krocích:
- Rohlíky nebo bagetky, staré asi 1–2 dny, nakrájíme na tenká kolečka.
- Rozložíme je na plech vyložený papírem na pečení.
- Olej zahřejeme, rozmícháme v něm sůl a koření podle chuti (např. sušený česnek, pepř, provensálské koření, grilovací koření, chilli, uzená paprika, kari).
- Olejem lehce potřeme kolečka z obou stran.
- Tip: Můžeme použít olejový sprej a pak kořením kolečka poprášit.
- Pečeme v mírné troubě předehřáté na 100/80 °C po dobu přibližně 20 minut.
- Kolečka necháme vychladnout a uložíme, aby nezvlhly.
- Doporučujeme použít domácí rohlíky, pochoutka bude ještě levnější a nejspíš i chutnější.
Za málo peněz a důvtipně upotřebíme zbylé pečivo, a navíc si pochutnáme.
Další tipy a triky
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Ořechové řezy s tvarohovo-višňovým krémem a šlehačkou
Přidáno před 2 hodinami
Červená řepa s balkánským sýrem a balsamicem
Přidáno před 3 hodinami
Zapečené kuřecí prso s rajčaty a sýrem
Přidáno před 3 hodinami
Cizrnovo sýrové nočky
Přidáno před 21 hodinami
Rajská omáčka z rajských
Přidáno 17. 5. 2024 23:12
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno 17. 5. 2024 14:21
Přečtěte si Zobrazit více
Lilky v posledních desetiletích získaly na oblibě. Je to lahůdková a zdraví prospěšná zelenina
Banánové lívance: Atraktivní snídaňovou pochoutku zvládnete za několik minut
„Na povrchu klouzavý a uvnitř kyprý a vláčný….“ Jak vypadá knedlík a jak nok? Film Pelíšky nabídl před 25 lety jasnou odpověď
Komentáře