Jak na dokonalé koblihy: Nadýchaný moučník z kynutého těsta usmažíte na oleji
Koblihy patří k masopustu, ale můžeme si je usmažit kdykoliv během roku, třeba na chalupě, když nemáme k dispozici troubu. Smažíme je ve vysoké vrstvě oleje, po usmažení je plníme krémem nebo marmeládou.
Kvásek na kynuté koblihy
Tipy a triky pro vás Všechny tipy a triky
Co patří do těsta na koblihy
Správně nakynuté těsto
Při smažení musí plavat
Plnění koblih krémem nebo marmeládou
Další tipy a triky
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno před 4 hodinami
Melounové chuťovky s balkánským sýrem
Přidáno před 5 hodinami
Palačinková roláda s tvarohem
Přidáno před 7 hodinami
Knedlo zelo králík s bůčkem
Přidáno před 8 hodinami
Ořechové řezy s tvarohovo-višňovým krémem a šlehačkou
Přidáno před 10 hodinami
Červená řepa s balkánským sýrem a balsamicem
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak správně smažit koblihy, aby byly propečené a nebyly spálené? Video poradí
Jak na koblihy bez kynutí? Jsou krásně nadýchané a hotové během pár minut. Poradíme, jak je připravit.
Co se jí na Nový rok ve světě? Slováci fandí čočce, Němci se zakousnou do preclíku, Irové si dají chleba s máslem
Komentáře