Jak se dělá domácí jogurt. Oblíbené postupy na snadnou přípravu v domácích podmínkách
Domácí jogurt, pěkně hustý a vychlazený, si rádi dopřejeme k snídani. Stačí k němu přidat čerstvé či mražené ovoce, výborný je se lžičkou domácí marmelády a s kukuřičnými lupínky nebo ovesnými vločkami. Na jeho výrobě není nic složitého.
Domácí jogurt
Mohlo by vás zajímat
Vhodná teplota
Hotový jogurt
Jogurt ze sójového mléka
Jogurty využijeme nejen k přímé spotřebě, ale i na přípravu a zdobení mnoha oblíbených jídel, hodí se do salátů a pomazánek. Přidáváme je do slaných i sladkých těst. A dokonce jimi vylepšíme kynuté těsto na domácí dalamánky.
Další tipy a triky
Nejnovější recepty Více
Krkovička v jogurtu opečená na přepuštěném másle
Přidáno před 53 minutami
Cordon bleu z tousťáku
Přidáno před 2 hodinami
Pomazánka ze dvou druhů sýra s pečeným česnekem
Přidáno před 15 hodinami
Jablkové buchtičky
Přidáno před 20 hodinami
Pečené brambory s česnekem, vejci, smetanou a sýrem
Přidáno před 20 hodinami
Slaná bábovka z toustového chleba
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Saláty podle Přemka Podlahy: V devadesátkách frčel těstovinový salát s kuřetem nebo hermelín v zelí
Jídelní rozmary slavných: Angelina Jolie miluje indický palak, tedy špenát se sýrem paneer, ale dopřeje si i jednoduše připravené filé z tresky
Pečeme s Ivou: Rychlé jogurtové makovky jsou skvělé třeba na snídani
Komentáře