Jak připravit hamburger? Poradíme snadný postup, který zvládne každý
Hamburger je jídlem typickým pro fast food, o jehož kvalitě nemíváme vysoké mínění. Ale hamburger si můžete připravit i doma. Když použijete vhodné suroviny, budete mít plnohodnotné jídlo, které ocení hlavně děti.
Na jeho přípravu potřebujete bulku, kterou si v ideálním případě upečete sami doma. Není na tom nic složitého. Maso si zakoupíte buď mleté nebo si umelete svoje, které si namícháte v libovolném poměru. Jaké maso použijete, to už je na vás. Jak maso tvarovat, to vám ukáže další článek.
Tipy a triky pro vás Všechny tipy a triky
Jak udělat domácí hamburger
Před kompletací si vše připravte, protože jakmile dáte smažit maso, moc času už mít nebudete.
- Bulku rozřízněte napůl a obě půlky opečte nasucho na pánvi.
- Spodní část bulky potřete dresingem.
- Na potřenou bulku dejte libovolný salát, použít lze směs salátů nebo jen jeden list.
- Na salát dejte maso, na kterém jste nechali roztéct plátek sýra.
- Na maso a sýr položte další zeleninu a cibuli podle chuti.
- Na závěr přelijte dresingem a přiklopte vrchní částí bulky.
Pokud si stále nejste jistí, jak hamburger složit, poradí vám následující videorecept, podle kterého můžete postupovat. K hamburgeru se často přidávají i hranolky.
Další tipy a triky
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Ořechové řezy s tvarohovo-višňovým krémem a šlehačkou
Přidáno před 4 hodinami
Červená řepa s balkánským sýrem a balsamicem
Přidáno před 5 hodinami
Zapečené kuřecí prso s rajčaty a sýrem
Přidáno před 5 hodinami
Cizrnovo sýrové nočky
Přidáno 18. 5. 2024 12:38
Rajská omáčka z rajských
Přidáno 17. 5. 2024 23:12
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno 17. 5. 2024 14:21
Přečtěte si Zobrazit více
Buchty po ránu: Bezlepkový chléb podle Josefa Maršálka je krásně křupavý, božsky chutná a lepek nahradila nezvyklá surovina
Hebkou bramborovou kaši zvládne každý začátečník. Stačí dodržet několik zásad a její konzistence bude dokonalá
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Komentáře