Jak upéct nejlepší žemlovku, která chutná jako od babičky. Jednoduché, levné a rychlé jídlo z jednoho pekáče
Žemlovka je na přípravu snadné jídlo, kterým potěšíme dospělé i děti. Nejspíš se nám u ní vybaví vzpomínky na dětství a na oblíbená jídla od babičky. Uvnitř je vláčná a na povrchu zapečená do zlatova. Voní jablky, vanilkou a skořicí.
Jednoduché a rychlé jídlo
Tipy a triky pro vás Všechny tipy a triky
Různé varianty a vylepšené recepty
Místo rohlíků využijeme i veku nebo vánočku. Každá rodina má oblíbený recept - vylepšený nebo naopak velmi jednoduchý a dietní. Do "luxusních" žemlovek patří tvaroh, pudink, zakysaná smetana nebo sněhová vrstva. Kromě jablek se dá použít i jiné ovoce.
Základní suroviny na žemlovku
Jednoduchá příprava
Jednotlivé vrstvy žemlovky
Další tipy a triky
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Rychlá pizza z tortill
Přidáno před 12 hodinami
Domácí ovocné přírodní bubble tea
Přidáno 26. 4. 2024 20:16
Makovec bez mouky s kysanou smetanou
Přidáno 26. 4. 2024 11:33
Strouhaný koláč s jablky
Přidáno 26. 4. 2024 11:10
Vepřové kotlety na zelenině a houbách
Přidáno 26. 4. 2024 10:25
Sýrový chléb
Přidáno 26. 4. 2024 09:32
Komentáře