16 receptů s králičím masem: Vybírejte mezi českou klasikou či luxusní úpravou
Králičí maso nabízí ve srovnání s ostatními druhy masa zajímavé složení. Vyniká vysokým obsahem snadno zpracovatelných bílkovin i nízkým obsahem tuku a cholesterolu. Významný je také jeho obsah vitamínů skupiny B.
V tomto článku vám představíme 16 osvědčených receptů, ve kterých hraje králičí maso hlavní roli. Těžko zvolit, který je nejlepší. Nechte se tedy zlákat, vyberte recept a uvařte pro svoji rodinu chutný oběd.
Tipy a triky pro vás Všechny tipy a triky
Recepty ve výběru
- Králík na víně se smetanou a játry
- Králičí sekaná se špekem a bůčkem
- Králík či kuře proti skleróze
- Béřovický králík
- Králík na smetaně po staročesku
- Králičí sekaná a gratinované brambory
- Králík na česneku a hořčici
- Králík á la Conti
- Králičí maso na paprice a smetaně
- Nakládané řízky z králičích stehen
- Králičí hřbet na zeleném Kampotském pepři
- Králík s majoránkovou omáčkou
- Králík na divoko s hruškou
- Kořeněný králík se švestkami
- Králík se šalvějovou nádivkou
- Králičí rolky sous-vide v kabátku z pancetty
1/16
1/16
Další tipy a triky
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Roláda s mandlovým krémem a malinami sušenými mrazem
Přidáno před 4 hodinami
Kuřecí roládky s baby špenátem, vejcem a párkem
Přidáno před 19 hodinami
Treska po mlynářsku s třepanými bramborami
Přidáno 8. 6. 2024 10:22
Vaječná pomazánka s vejci a křenem
Přidáno 8. 6. 2024 09:59
Kedlubnová máslová polévka s hráškem
Přidáno 8. 6. 2024 08:13
Rajčatový chleba
Přidáno 7. 6. 2024 11:52
Přečtěte si Zobrazit více
Franz Kafka byl vegetarián, miloval čočku nakyselo a zelenou špaldu. Každé sousto dvaatřicetkrát žvýkal a zemřel hlady
„Když nemáte kečup, dejte tam hořčici“ aneb Jak se proměňovala česká gastronomie během třiceti let existence TV Nova
Nebojte se ušáka! Tipy a triky, jak na králičí maso, aby bylo měkké a voňavé
Komentáře