7 receptů na karbanátky: Milujeme květákové, kapustové, luštěninové i masové
Karbanátky připravujeme z husté kašovité hmoty, jejímž základem může být mleté maso, luštěniny nebo různé druhy zeleniny. Do směsi obvykle přidáváme strouhanku (nebo navlhčenou housku), vejce, uzeniny a koření. Tvoříme placičky, které obalujeme podobně jako řízky a smažíme z obou stran na pánvi.
Tipy a triky pro vás Všechny tipy a triky
1. místo
2. místo
3. místo
4. místo
5. místo
6. místo
7. místo
Nejběžněji se připravují karbanátky z mletého masa. Kromě hovězího a vepřového masa lze použít také kuřecí. Směs na karbanátky je podobná jako směs na sekanou. Karbanátky obvykle podáváme s bramborovou přílohou, ale podle následujícího videa je můžete připravit i s knedlíkem a báječnou rajskou omáčkou.
Další tipy a triky
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Mandlové šneky
Přidáno před 3 minutami
Krkovička v jogurtu opečená na přepuštěném másle
Přidáno před 1 hodinou
Cordon bleu z tousťáku
Přidáno před 2 hodinami
Pomazánka ze dvou druhů sýra s pečeným česnekem
Přidáno před 15 hodinami
Jablkové buchtičky
Přidáno před 20 hodinami
Pečené brambory s česnekem, vejci, smetanou a sýrem
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak pěstovat hlávkovou kapustu. Získáme cennou surovinu pro kuchyňské zpracování
Desatero rad na téma cuketa: Jak ji nejlépe využít a zpracovat do výtečných pokrmů
Hebkou bramborovou kaši zvládne každý začátečník. Stačí dodržet několik zásad a její konzistence bude dokonalá
Komentáře