7 receptů z vařených vajíček: Užijte si s námi vaječné hodování, aby po Velikonocích nepřišlo nic nazmar
Barevná vajíčka patří k Velikonocům, stejně jako perníčky k Vánocům. Pokud jsou vaši koledníci úspěšní, dá se očekávat, že přinesou velké množství uvařených vajec, které je třeba co nejdříve spotřebovat. Máme pro vás ty nejlepší recepty, jak vejce zpracovat.
Velikonoce se pomalu blíží a s nimi i krásně barevná vajíčka. Pokud necháme uvařené vejce v lednici ve skořápce, vydrží nám přibližně týden až deset dní. V případě, že skořápku odstraníme, je třeba je sníst do třech dní. Přinášíme vám hned sedm receptů, díky kterým si se spoustou vajec snadno poradíte a zároveň se vám nepřejí.
1. místo
2. místo
3. místo
4. místo
5. místo
6. místo
7. místo
Jak připravit těstovinový salát s vejci a tuňákem
V závěru pro vás máme inspiraci na skvělý barevný těstovinový salát, který výborně chutná i zastudena. Připravíme ho jednoduše z uvařených těstovin, které smícháme s vařenými vejci, zeleninou a tuňákem. Spojíme tatarskou omáčkou a podáváme.
Další tipy a triky
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 13 hodinami
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno před 18 hodinami
Melounové chuťovky s balkánským sýrem
Přidáno před 19 hodinami
Palačinková roláda s tvarohem
Přidáno před 21 hodinami
Knedlo zelo králík s bůčkem
Přidáno před 22 hodinami
Ořechové řezy s tvarohovo-višňovým krémem a šlehačkou
Přidáno 19. 5. 2024 08:11
Přečtěte si Zobrazit více
Jak si upéct domácí rohlíky. Vyzkoušejte recept na klasické české pečivo podle názorného videa
Jak udělat vaječnou tlačenku? Dobrota v barvách jara patří k velikonočním svátkům a vaječnému hodování
Velikonoční vajíčka v přírodních barvách. Videonávod, jak vejce snadno nabarvit pomocí červené řepy, kurkumy a dalších surovin
Komentáře