7 receptů na pokrmy zapečené v troubě: Jsou výtečné a přitom téměř bez práce
I když nejsou v troubě zapečená jídla příliš pracná, vždy si na nich pochutnáme. Všechny suroviny úhledně nakrájíme a narovnáme do pekáčku, některé z nich předem krátce tepelně upravíme. Zapékat můžeme brambory, zeleninu, houby i maso. Výborné jsou zapečené těstoviny, gnocchi i některé obiloviny.
Tipy a triky pro vás Všechny tipy a triky
1. místo
2. místo
3. místo
4. místo
5. místo
6. místo
7. místo
Poslední recept je trochu jiný. Jedná se o zapečené palačinky s tvarohovým krémem. Palačinky jsou samy o sobě výborné, ale když je všechny nespotřebujete, můžete z nich vyzkoušet třeba tuto zapečenou specialitu.
Další tipy a triky
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 6 hodinami
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno před 11 hodinami
Melounové chuťovky s balkánským sýrem
Přidáno před 13 hodinami
Palačinková roláda s tvarohem
Přidáno před 14 hodinami
Knedlo zelo králík s bůčkem
Přidáno před 16 hodinami
Ořechové řezy s tvarohovo-višňovým krémem a šlehačkou
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak dlouhou tepelnou úpravu potřebují žampiony? Výborně chutnají dušené, smažené nebo vařené
Desatero častých otázek a odpovědí na téma květák a jeho zpracování. Recepty a nápady na přípravu nejlepších květákových jídel
Jak využít alobal při pečení? Matná a lesklá strana mají odlišné vlastnosti
Komentáře