uvařila 5. 3. 2016 11:18
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 5. 3. 2016 11:18
klobása papriková, fazole ve slaném nálevu, cibule, česnek, paprika čerstvá červená, vývar masový, pivo světlé, pyré rajčatové, koření gulášové, paprika sušená sladká, mouka hladká, sůl, pepř, koření oregáno, sýr strouhaný
Přidáno před 23 minutami
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Slzy a pot, pak euforie. Jíst chilli papričky může být i životu nebezpečné, na vině je kapsaicin
Glazované zelenině neodolá ani největší odpůrce zdravé stravy. K docílení lesklého povrchu stačí pouze trocha másla a vody
Pravá valašská kyselice: Polévka z brambor a zelí, která postaví na nohy i horala, se dá vylepšit klobáskou nebo houbami