uvařila 19. 4. 2018 09:58
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 19. 4. 2018 09:58
játra krůtí, slanina anglická, olej řepkový, cibule, česnek, víno červené, sůl, pepř, tymián, rozmarýn, smetana, tatarská omáčka, hořčice dijonská, pažitka
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno 10. 6. 2024 14:49
Přidáno 10. 6. 2024 14:48
Holka u plotny radí: Jak udělat fantasticky šťavnatou zapečenou zeleninu?
Kvašená zelenina je snadnou variantou nakládání. Kromě zelí a okurek báječně chutnají i fermentované papriky, cibule nebo ředkvičky
Císař František Josef I. svačil párky s hořčicí, v poledne si dopřával šampaňské a miloval císařský trhanec