uvařila 29. 10. 2011 21:45
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 29. 10. 2011 21:45
maso mleté, česnek, sůl, pepř, koření na mleté maso, majoránka, petrželka sušená, vejce, strouhanka, mouka hladká, olej, cibule, šunka, hořčice, vejce, paprika čerstvá červená, okurka čerstvá
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Jak na tu nejlepší zelňačku? Základem je dobré zelí, vylepší ji dobrá uzenina, kysaná smetana, ale třeba i sušené švestky
9 nejlepších jídel z brambor: Dáte si lokše, šišky s mákem nebo šumavský bramborák?
Dirty horchata je hitem babího léta. Ochutnejte ledovou „špinavou“ kávu s rýžovým mlékem, likérem a skořicí