Tři zmrzlí: Ledoví muži Pankrác, Servác a Bonifác letos nejspíš úrodu neohrozí, přesto sazeničky dobře chraňte
Nepečené smetanové řezy s čokoládou si budete připravovat často: Jsou rychle a snadno hotové a chutnají božsky
Náš život s celiakií: Bezlepkové stravování na škole v přírodě aneb Brambory místo ovocných knedlíků a müsli do batůžku
Náš život s celiakií: Bezlepkové stravování na škole v přírodě aneb Brambory místo ovocných knedlíků a müsli do batůžku
Jak na dokonalý rebarborový koláč jako od babičky: Verze s pudinkem a drobenkou chutná naprosto úžasně
Retro okénko: Arašídky v cukru stály jen 2 Kčs a prodávaly se pod názvem Afro. Sladkou dobrotu si snadno připravíte doma
Slavná americká pink lemonade se připravuje z citronů, skvěle osvěží a typicky růžovou barvu jí dodá netradiční surovina
32 foto Ochutnejte Kodaň: Kde koupíte nejlepší krevetové chlebíčky, kam zajít na tržnici a co si přivézt domů
16 foto Buchty po ránu: Dokonale vláčná citronová buchta podle receptu Josefa Maršálka. Příprava je rychlá, chuť božská
Dubnové mrazy poškodily letošní úrodu. Švestek, meruněk i třešní bude méně a ovoce podraží, říká odborník
Jak využít jednozrnku? Prastarý druh pšenice má měkká a lehce křupavá zrna, nahradí rýži v rizotu i těstoviny v polévce
Řezník Martin radí, jak v obchodě poznat dobrý špekáček: Kvalitu prozradí nenápadné drobné detaily i barva uzeniny
Náš život s celiakií aneb O hledání těch nejlepších palačinek pro Áňu. Tyhle pohankové to vyhrály na celé čáře
Ledové matcha latte a frappuccino jako ze Starbucksu: Zelený nápoj z čajového prášku dokonale osvěží a „nakopne“
9 foto Jak nařezat špekáčky, aby se dokonale propekly a nespálily? K nejlepším metodám patří ježek nebo chobotnice
7 foto Zkusili jsme připravit majonézu z cizrnového nálevu: Veganská náhražka chutná skoro jako klasická majonéza a snáze se dělá
Retro okénko: Pojízdné prodejny dřív vozily na venkov textil, pak maso nebo konzervy. Rohlíky v nich ale bývaly na objednávku
Vyzkoušeli jsme sušenky z Popeyes: Jedna domácí vyjde na pouhé 4 Kč. Jsou vláčné a nadýchané a chutnají lépe než originál
21 foto Buchty po ránu: Apple pie podle Josefa Maršálka. Na americký koláč se šťavnatými jablky je potřeba správná mouka
Jak na dokonalé houskové knedlíky: Podle receptu knedlíkového mistra Petra Kosinera je zvládnou i začátečníci
Wurstsalat: Pikantní německá salámová pochoutka může být i z točeňáku nebo českých špekáčků, nejlepší je k pivu
9 foto Náš život s celiakií: Jak jsme pátrali po bezlepkových těstovinách, kde je sehnat a které u nás nakonec vyhrály?