Kotlíkový guláš
Skvělý kotlíkový guláš vařený venku na ohni je skvělým způsobem trávení volného času spojeným s dobrým jídlem. Pozvěte rozšířenou rodinu nebo přátele a můžete se předvést. Jídlo s vůní ohně je nezaměnitelné. Kotlíkový guláš bude chutnat všem.
Suroviny pro 8 porcí
8 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 8 770 kJ / 2 096 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 205,13 g |
Tuky | 69,58 g |
Vláknina | 29,21 g |
Cholesterol | 680 mg |
Sodík | 582 mg |
Sůl | 1,11 g |
Sacharidy | 120,80 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Varíme vonku v prírode, jedlo doma nikdy nebude také...
Podávame s čerstvým chlebom. Nie je to polievka v pravom slova zmysle.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
27. 3. 2021 15:54
Kotlíkový guláš dělám roky, ale přidat tam drobení (strouhání či mrveničku), jsem nezkusila. Super nápad.
Protože mě drobení nebaví dělat, našla jsem si jednu vychytávku - do "kůtru" dám 100 g mouky, 1 vajíčko a půl skořápky vody - párkrát zapnu a je hotovo. Pokud se chcete zbavit malinkých drobečků a mouky, stačí prosít.
Protože mě drobení nebaví dělat, našla jsem si jednu vychytávku - do "kůtru" dám 100 g mouky, 1 vajíčko a půl skořápky vody - párkrát zapnu a je hotovo. Pokud se chcete zbavit malinkých drobečků a mouky, stačí prosít.
6. 8. 2013 16:29
VELICE CHUTNÉ
6. 8. 2013 07:29
6. 8. 2013 07:23
bezva recept super recept fantastickej recept užasnej recept díky za recept je fajn co dodat ... MAXIMÁLNĚ ... SMAJLÍKYA DÍK
31. 8. 2012 19:45
jitkalukes:snáď...
31. 8. 2012 17:02
Milá magdalenko,koupila jsem si kotlík a vařila jsem zatím jen hgulášouvou polévku,ale kotlíkoví gulášek to je něco¨,brzy si ho uděláme k obědu podle tvého receptu a snad ti dám bodík
3. 3. 2010 09:34
Dobrý tip na sobotní akcimám doma ještě půl mrazáku hovězího masa a pořád vymýšlím co z něho uvařit,ať to není pořád stejnébodík letí
3. 3. 2010 09:09
Magdalenkokotlíkový guláš vypadá moc pěkně,jen škoda,že nelze ochutnat.Jedla jsem ho jen párkrát v životě a máš pravdu v tom,že takový se doma neuvaří.
Opuncie recept na mrveničku je tady http://www.toprecepty.cz/recept/3994-strouhani/dro... a je to "jen" klasické strouhání.
Opuncie recept na mrveničku je tady http://www.toprecepty.cz/recept/3994-strouhani/dro... a je to "jen" klasické strouhání.
3. 3. 2010 08:21
Pro opuncii u nás se tomu říká strouhání. Hodně tuhé nudlové těsto.A to nastrouháme na hrubém struhadle.
2. 3. 2010 23:33
U nás se tomu říká drobenka - naučil mě to tatínek, jinak to nikdo nechtěl doma dělat.Dělávám na vále - do vejce přidávat mouku a zpracovávat tak dlouho, až to jde strouhat...
2. 3. 2010 22:56
Opuncie, v miske rozšľaháš 1 vajce, prisypeš hrubú múku. Spracuješ najprv napr. vidličkou, potom rukou tuhé cesto - múku stále zapracúvaš a pomaly pridávaš. Vzniklé veľmi tuhé cesto na slzičkovom strúhadle strúhaš na papier na plechu, vždy pred "struhom" môžeš strúhanú časť cesta, čo máš v ruke, v miske poobaliť v múke...Znie to komplikovane, neviem to lepšie opísať...Niekde som čítala postup, do robota dáš celé vajce a múku a za pár sekúnd máš hotové žmolky cesta - chce to však vedieť tú hmotnosť múky na 1 vajce...
Ja si robím do zásoby, nechám vysušiť a podľa potreby používam do hocijakej polievky...Nech sa ti darí, budem rada, ak som ti vedela poradiť...
Ja si robím do zásoby, nechám vysušiť a podľa potreby používam do hocijakej polievky...Nech sa ti darí, budem rada, ak som ti vedela poradiť...
2. 3. 2010 22:34
Magdalenko, jak se dělá mrvenička?
Jinak moc hezký recept, posílám bodík.
Jinak moc hezký recept, posílám bodík.
2. 3. 2010 22:10
Maď.seriál "Paprika" nás inspiroval ke koupi kotlíku a takový gulášek z něho je fantazie, jednak je to zážitek pro zúčastněné, protože se takto guláš vaří dlouho, ale hlavně ta vůně okolo toho a ten výsledek. Děláme přesně jako Ty, ale místo vína pivko2
2. 3. 2010 19:56
už několikrát jsem ho chtěla vyskoušet, zatím nebylo kde, posílám bodík
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Česnekové výhonky se slaninou
Přidáno před 3 hodinami
Gyóza knedlíčky
Přidáno před 6 hodinami
Jogurtový chlebíček
Přidáno před 6 hodinami
Vepřový plátek v rozlítané omáčce v pomalém hrnci
Přidáno před 6 hodinami
Boží milosti s kysanou smetanou a šlehačkou
Přidáno před 9 hodinami
Letní rajčatový salátek
Přidáno před 10 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Pečené gnocchi se žampiony a cibulí
Tyna2015 uvařil před 3 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Moanka uvařila před 4 hodinami
Bublanina
VeronikaRob uvařila před 5 hodinami
Blesková polévka s vaječnou jíškou
MamkaTerka uvařila před 6 hodinami
Smetanové brambory s kuřecím masem
Hankadr uvařila před 8 hodinami
Švýcarské ražničí
mrbrejtak uvařila před 8 hodinami
Kuřecí prsa s překvapením
malirka uvařila před 9 hodinami
Cuketa s mrkví, řapíky a pórkem v kuskusu
Magdalena.Dobromila uvařila před 10 hodinami
Kuřecí játra v marinádě
PetraCy uvařila před 10 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Zvýraznit a vylepšit chuť guláše můžeme několika způsoby. Jedním z nich je dobrá paprika rozpuštěná v horkém tuku
Jak bezpečně užívat jablečný ocet? Maximálně dvě lžíce ve sklenici s vodou před nebo po jídle, a to jen krátkodobě
Další recepty
Tématické fráze: hovezi kotlikovy gulas kotlíkový hovězí guláš hovězí guláš v kotlíku kotlíkový guláš na ohni video recept gulaš vareni v kotlíku vaření v kotlíku recepty recepty na kotlikovy gulas video recept na hovězí kotlíkový guláš kotlikovej guláš madarsky kotlikovy gulas kotlík na oheň recepty z kotliku kotlíkový guláš video recept co uvařit v kotliku kotlikový guláš video maďarský kotlíkový guláš recepty kotlíková kucharka kotlíkové vaření recepty na hovězí kotlíkový guláš
Suroviny: maso hovězí, brambory, sádlo, cibule, paprika, rajče, pepř černý, sůl, paprika sušená sladká, česnek, majoránka, feferonka, mrkev, petržel, nať celerová, libeček, víno, vejce, mouka hrubá
Kotlíkový guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mqyO
14 názorů