Řez "obližprst"
Řezy tak lahodné, že po nich oblížete všechny prsty, koneckonců tento zákusek to má i v názvu. Nadýchané těsto je potřené žloutkovým krémem a to vše je pod sněhovou čepičkou. Tento jednoduše geniální recept určitě musíte vyzkoušet.
Suroviny pro 1 plech
1 plech
Nutriční hodnoty
Energie | 23 407 kJ / 5 595 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 108,15 g |
Tuky | 337,99 g |
Vláknina | 14,60 g |
Cholesterol | 3,01 g |
Sodík | 982 mg |
Sůl | 2,08 g |
Sacharidy | 522,73 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
10. 1. 2018 14:41
30. 5. 2017 22:07
17. 4. 2017 14:30
24. 3. 2017 12:03
21. 3. 2017 20:12
30. 10. 2016 20:24
30. 10. 2016 12:49
31. 3. 2016 20:50
26. 7. 2015 11:21
26. 7. 2015 11:04
15. 11. 2013 15:46
21. 6. 2013 22:02
21. 6. 2013 10:59
10. 4. 2013 13:53
22. 2. 2013 17:07
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Zapečené bagetky
Přidáno před 16 hodinami
Bulgur s opečenou zeleninou a žampiony
Přidáno před 18 hodinami
Papriky plněné salátem s nakládanými tvarůžky
Přidáno před 19 hodinami
Krevety s brokolicí a rýží
Přidáno před 21 hodinami
Kosmatice s domácí borůvkovou marmeládou a kysanou smetanou
Přidáno 29. 5. 2024 18:01
Jemná hrachová "nastavovaná" kaše s bylinkami
Přidáno 29. 5. 2024 14:47
Právě bylo uvařeno:
Andělsky nadýchaný perník
Doubnerka uvařila před 8 hodinami
Vepřový pekáček s hlávkovým zelím a noky
Doubnerka uvařila před 8 hodinami
Třešně ve vlastní šťávě
Bobule77 uvařila před 8 hodinami
Vepřové plátky na kmíně s rýží
Moanka uvařil před 8 hodinami
Bramborák POHODA
Lukas11. uvařila před 9 hodinami
Bezový sirup
Jana2017 uvařil před 9 hodinami
Bavorské špecle - základní těsto (Spätzle)
EllyU uvařila před 9 hodinami
Brokolicový krém
VeronikaV. uvařila před 9 hodinami
Těstoviny raz - dva...
Walderama08 uvařila před 11 hodinami
Klasické palačinky
winenor uvařil před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Kam za nejlepšími řízky v Praze? Eliška zjišťovala, kde mají největší porce a kde umí skvělou bramborovou kaši
Žloutkové věnečky: Odpalované těsto při přípravě vařte, až se přestane lepit na vařečku, a při pečení neotevírejte troubu
Jak vyšlehat pevný sníh z bílků - rady pro začátečníky
Další recepty
Tématické fráze: řez obližprst oblížprst recept obližprst obližprst recept buchta obližprst obliz prst rez obliz prst zákusek obližprst recept na obližprst oblíž prst recept oblis prst buchta oliz prst buchta obliž prst dezert obliž prst dezert obližprst oliž prst dezert oliž prst řezy oližprst oližprst oblisprst
Suroviny: vejce, cukr moučkový, kakao, mouka polohrubá, kypřící prášek do pečiva, olej, tuk, mouka, žloutek, mléko, mouka hladká, cukr vanilkový, máslo, bílek, cukr moučkový, čokoláda
Řez "obližprst"
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gnRY
32 názorů