Rajčatový pekáč s vůní pizzy
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 5 037 kJ / 1 204 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 176,50 g |
Tuky | 9,64 g |
Vláknina | 25,94 g |
Cholesterol | 385 mg |
Sodík | 617 mg |
Sůl | 1,43 g |
Sacharidy | 93,38 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
4. 10. 2010 14:27
+6šťávička je opravdu nádherná
17. 9. 2010 16:54
ještě že jsem najezená,vypadá to ohromně
17. 9. 2010 16:26
Hm...vypadá už od pohledu, že bude opravdu mňam
17. 9. 2010 16:16
Srettko, bezvadný, recept se mi líbí a vzhledem k tomu, že já si potrpím na hezky vypadající šťávičky, což u tebe je, dávám ti ten 1.bodík
17. 9. 2010 16:14
už jsem to tam dopsala - syrové brabůrky,dík
maso je jen po povrchu zatažené, aby se nevypotilo ze šťávy
maso je jen po povrchu zatažené, aby se nevypotilo ze šťávy
17. 9. 2010 16:12
Může to být dobré, ty brambory tam dáváte syrové nebo nějak předvařené?? Zbytek surovin už je totiž v podstatě hotový..
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno před 19 hodinami
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno před 19 hodinami
Naložené ředkvičky
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Právě bylo uvařeno:
Křupavé zapečené brambory
Judis uvařila před 6 hodinami
Halušky s brynzou pro Dášenku
Franibald uvařila před 8 hodinami
Losos s hořčično-smetanovou omáčkou
pvpa@email.cz uvařila před 9 hodinami
Pikantní krkovice na žampionech
MirkaD uvařila před 9 hodinami
Bulgur s osmaženou zeleninou a kuřecím masem
MilosCz uvařila před 11 hodinami
Krupičková polévka s libečkem
MilosCz uvařila před 11 hodinami
Ananasová buchta
Yvona uvařil před 11 hodinami
Vepřové koleno v pomalém hrnci
Pacucha uvařila před 12 hodinami
Kuře neskutečně dobré
Okina uvařila před 12 hodinami
Nadýchané věnečky (50 ks)
Alhana uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Rebarbora dá jedinečkou chuť koláčům i džemům. Nejezte ji syrovou a sklízejte pouze do letního slunovratu
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Přebytek rajčat ze zahrady zpracujeme na protlak. Oceníme ho při vaření rajských omáček nebo polévek
Další recepty
Tématické fráze: pekáč na pizzu rajčatové sugo pasta na pizzu pasta z rajčat na pizzu pizza na pekáč rajčatové sugo recept potěr na pizzu pasta na pizu domácí rajčatové sugo salsa na pizu recepty na piczu rajcatovy podklad pizza haway recept recept na rajčatové sugo rajcazovy poter na pizzu domácí pizza na pekac pizza s brambor na pekač pasta na pizu z rajčat pasta z rajčat recept pizza recept na rajčatech
Suroviny: rajče, cibule, prsa kuřecí, olej, máslo, koření pizza, pepř drcený, brambory, bujon kuřecí, bujón
Rajčatový pekáč s vůní pizzy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/l7pj
6 názorů