Rybářský kotlík s křupavou čepicí
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 7 344 kJ / 1 755 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 173,03 g |
Tuky | 102,70 g |
Vláknina | 14,98 g |
Cholesterol | 1,16 g |
Sodík | 705 mg |
Sůl | 1,67 g |
Sacharidy | 27,99 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Autorem receptu je pan Petr Stupka.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Cizrnovo sýrové nočky
Přidáno před 1 hodinou
Rajská omáčka z rajských
Přidáno před 14 hodinami
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno před 23 hodinami
Citrusový džem
Přidáno 17. 5. 2024 10:55
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno 17. 5. 2024 08:53
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno 17. 5. 2024 07:49
Právě bylo uvařeno:
Moravský vrabec
radbastim uvařila před 22 minutami
Koláč s rebarborou
Romanka67 uvařila před 56 minutami
Výborné lasagne
Kejtie uvařila před 1 hodinou
Kuřecí hořčicové řízečky
Petri uvařila před 1 hodinou
Křehký rebarborový koláč s tvarohem
Handanda uvařila před 1 hodinou
Pikantní krevety v kokosovém krému
Fitulka uvařila před 1 hodinou
Libečková polévka
Veronika.Hrozna uvařila před 1 hodinou
Avokádo s vejci a cottage
divozenka666 uvařila před 2 hodinami
Zapečené brambory s hermelínem
bohdana uvařila před 2 hodinami
Losos ve smetanové omáčce s medem
Jajavv uvařil před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak upéct nejlepší rybízové moučníky. Některé známe už od našich babiček, jiné překvapí svou skvělou chutí a rychlou přípravou
Gastro glosa: Občerstvení na hokejovém mistrovství není drahé, ale nudné a obyčejné. Chtělo by to snahu a péči
Rybí pepřenky: Tuto specialitu můžete připravit i ze sladkovodních ryb. Poradíme, jak na to
Další recepty
Tématické fráze: těsto na ryby petr stupka recepty testa na ryby vaření v kotlíku recept na rybářské těsto kotlík na vaření recept na testo na ryby rybářské těsto petr stupka rybarska testa recepty na rybářské těsta rybarske testy petr stupka kucharka rybářské těsto recept kotlíkové recepty recepty stupka recepty na rybářská těsta jak udělat rybářské těsto kotlíky na vaření rybarske testa recepty
Suroviny: kapr, cibule, pórek, česnek, rajče, celer, mrkev, mouka hladká, pepř mletý, žloutek, koření kari, petrželka zelená, bazalka čerstvá, tymián, sůl, olej, těsto listové
Rybářský kotlík s křupavou čepicí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qB3
0 názorů