Zapečený pangasius se špenátem
Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Energie | 1 146 kJ / 274 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 37,00 g |
Tuky | 14,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 100 mg |
Sodík | 80 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 0,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Jako přílohu jsem si dala opečené brambory.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
26. 6. 2011 13:01
Tahle mňamka předčila naše očekávání, rozhodně se zařadila mezi naše oblíbená jídla
9. 4. 2011 21:26
Aha to jsem nevěděla, moc vám děkuji teda za radu, začínám s vařením, tak nemám moc zkušeností. Příště to bude už super.. ale jinak chuťově dobrý a ta kombinace super.
9. 4. 2011 21:00
Eli - jo, to asi bude ono, proto nerada kupuju mražené ryby, radši chlazené, nebo čerstvé, ale zase všude ta možnnost není.Ale i tak ta hodina mi přijde moc....
9. 4. 2011 20:57
Lucko, pokud jsi měla mraženého pangasia, je dobré rybu nechat rozmrazit na mřížce, nebo ve větším sítu, aby vytekla voda a potom dobře osušit...I vymačkat tekutinu. Také se mi několikrát stalo, že obsahoval tolik vody, až zkazil celý pokrm. Proto to vím a vždy se přebytečné vody snažím dokonale zbavit. Nedodělaný byl možná právě díky té vodě - pomalu se vařil namísto pečení...
9. 4. 2011 20:48
Lucka (neregistrovaný/á) - to snad ne , pekla jsi ho hodinu a byl nedodělaný , jakákoli ryba tohoto typu musí být přece upečená do těch 20 - 25 minut maximálně
9. 4. 2011 20:46
Vše vypadalo krásně, až do chvíle kdy jsem začala péct se uvnitř udělalo moc vody a pekla jsem to asi hodinu..po 30 minutách byl ještě nedodělaný.. jak je to možné? děkuji
29. 1. 2011 19:22
naprosto výborný recept, nemohhli jsme si to s přítelem vynachváli, jen jsme si mlaskali :). Už se těšíme až si to ukuchtímě znovu.
27. 12. 2010 13:41
super kombinace, kefír je v tom výborný, nikdy před tím jsem to nezkoušela a měla jsem ho s jasmínovou rýží paráda:))
7. 11. 2010 20:22
Zajímavá kombinaceryby i špenát máme rádi+4
7. 11. 2010 16:49
Vypadá to úžasně a určitě je to mňamka! +2
7. 11. 2010 15:56
špenát a pangas..skvělá kombinace
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Cizrnovo sýrové nočky
Přidáno před 2 hodinami
Rajská omáčka z rajských
Přidáno před 15 hodinami
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno 17. 5. 2024 14:21
Citrusový džem
Přidáno 17. 5. 2024 10:55
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno 17. 5. 2024 08:53
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno 17. 5. 2024 07:49
Právě bylo uvařeno:
Drobenkový koláč s jablky
PunkyLucik uvařila před 45 minutami
Buchta se zakysanou smetanou
monstep uvařila před 48 minutami
Moravský vrabec
radbastim uvařila před 1 hodinou
Koláč s rebarborou
Romanka67 uvařila před 2 hodinami
Výborné lasagne
Kejtie uvařila před 2 hodinami
Kuřecí hořčicové řízečky
Petri uvařila před 2 hodinami
Křehký rebarborový koláč s tvarohem
Handanda uvařila před 2 hodinami
Pikantní krevety v kokosovém krému
Fitulka uvařila před 2 hodinami
Libečková polévka
Veronika.Hrozna uvařila před 2 hodinami
Avokádo s vejci a cottage
divozenka666 uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Karolina Světlá si pochutnávala na specialitách z Podještědí: Vařilo se kyselo s chlebovým kváskem nebo carapanda
Ze starých rohlíků uděláte skvělou pizzu: Připravit můžete i sladkou klasiku nebo zobání k televizi
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Další recepty
Tématické fráze: ryba se špenátem pangasius se špenátem zapečená ryba se špenátem pangas se špenatem zapečený pangasius pangasius špenát ryba na spenate pangasius recepty zapékaná ryba se špenátem zapečený losos se špenátem pangacius zapečený se špenátem recept ryba špenát ryby se špenátem pangasius na špenátu buchta z kefíru ryba zapečená se špenátem zapecená ryby se spenátem ryba spenat pangacius se špenátem losos zapečený se špenátem
Suroviny: pangasius, špenát mražený, jogurt, sýr, sůl, pepř, koření na ryby, česnek
Zapečený pangasius se špenátem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zXLy
11 názorů