Žraločí steak s Italským kořením na salátu
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
13. 11. 2013 15:27
A kdy solit? Za syrova nebo později? O soli se mlčí - je snad v tom italském koření? Zjistila jsem, že čas solení je důležitý. A taky to, že se musí u žraloka odříznout kůže, která je jinak hořká.
5. 7. 2012 14:25
Nevím, kde jste vzali, že žralok je tučný je to nejlibovější ryba v moři Žádný tuk, jen krásné svalnaté maso bez kostí
29. 3. 2011 22:59
Radulko, zraloka take moc nemusime, ale s pomerancovou stavou jsem ho zatim nezkousela. Asi vyzkousim s jinou rybkou a dam vedet. Italske koreni sice neznam , ale nahradim cerstvymi bylinkami.... Koreni si stejne nejradeji micham doma sama podle rad mistniho stareho zkuseneho rybare. Rika, ze na kazdou rybku je specialni koreni. Univerzalni neni...... Tento recept se mi libi, pred letem.....
29. 3. 2011 19:47
Fantom: no vidíš ani se nepředstavíš
29. 3. 2011 19:18
29. 3. 2011 15:28
Jana Remkova:Jani ještě že Ty se mnou mluvíš
29. 3. 2011 15:23
Fantom: ale no tak..
29. 3. 2011 15:08
k.radulka: dobrá nu
29. 3. 2011 14:41
fantom: maminka mi vždy říkala že s cizími lidmi se nemám bavit
29. 3. 2011 14:39
k.radulka: a se mnou jako nemluvíš jo nujo nu Janina má přednost
29. 3. 2011 13:33
jani žralok je dost tučný a výrazný, málo komu příjde na chuť
29. 3. 2011 13:33
a naše šprýmařka, šikulka ale já taky žraloka zrovna moc nemusim
29. 3. 2011 13:22
Jednoduché a dobré a nejen to, krásná fotka, Radko a jídlo také, pochopitelně. Ryby mám moc ráda, ikdyž popravdě, žralok mi až tak moc nechutnal, ale myslím, že to mohlo být mýma rukama
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno před 14 hodinami
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno před 15 hodinami
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno před 17 hodinami
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno před 18 hodinami
Krůtí maso na paprice s lesními houbami
Přidáno před 19 hodinami
Fazolový guláš s červenou čočkou
Přidáno před 21 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Zapečené brambory s mletým masem a smetanou
Belus uvařila před 27 minutami
Banánové lívance
ing.zdenek.trojan@seznam.cz uvařil před 32 minutami
Domácí langoše
SaraValova uvařila před 1 hodinou
Zelňačka (klasika)
NANNY uvařila před 1 hodinou
Bezinkový sirup
tomas392 uvařila před 1 hodinou
Pečená krkovička
tomas392 uvařil před 2 hodinami
Rychlý švestkový koláč s mákem
Olgaskvorova uvařila před 2 hodinami
Svíčková na smetaně
Choderaviktor uvařila před 2 hodinami
Kuřecí prsa - Havaj
Evule1 uvařila před 2 hodinami
Rychlá škvarková pomazánka
Hanicka81 uvařil před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Zjistili jsme, kde mají v Praze nejlevnější jahody: Kilo českých jahod pořídíte už za 110 Kč, hezky v košíku a u tramvaje
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Další recepty
Tématické fráze: žraločí steak salát ke steaku zraloci steik žraločí steak bez kostí koření na žraloka salát ze žraloka žraločí speciality recept žraločí steak žraločí steak recept jak péct žraloka je žraločí tučné steak ze žraloka recept recepty.cz zralok steik žraločí steak s bylinkami steaky ze žraloka s bylinkami steak ze žraloka žralok na pomerančích steak ze žraloka na grilu žraločí steak recepty recept žřaločí steaky
Suroviny: steak žraločí, koření italské, pomeranče, salát ledový, okurka čerstvá, paprika čerstvá červená, rajče, sýr strouhaný
Žraločí steak s Italským kořením na salátu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/y6yn
13 názorů