Jahodová mlska
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 10 347 kJ / 2 473 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 78,50 g |
Tuky | 43,32 g |
Vláknina | 16,00 g |
Cholesterol | 1,31 g |
Sodík | 572 mg |
Sůl | 1,54 g |
Sacharidy | 434,30 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
9. 4. 2011 21:58
Opravenodíky
9. 4. 2011 21:57
Tam v tom receptu, je mysleno v te jedne vete, ze 100 gramu ??? asi tam ma byt jahod?? Ale je to naaaaaaaaaaaaaaaaaaaadhera
9. 4. 2011 21:57
Rebí já to taky dělala s celýma jahodama,ale chtěla jsem do té šlehačky tu jahodovou chuť
9. 4. 2011 21:50
Lenočko,dávám ti hezky kulatý 10.bodík za tuhle parádičku
dělám podobně,a ty víš,že jsem mlasná jak koza akorát jsem dávala na krém celé jahody a nikdy mě nenapadlo udělat to taktotakže až bude jahodová sezona(už brzy),tak to zkusím podle tvého
dělám podobně,a ty víš,že jsem mlasná jak koza akorát jsem dávala na krém celé jahody a nikdy mě nenapadlo udělat to taktotakže až bude jahodová sezona(už brzy),tak to zkusím podle tvého
9. 4. 2011 21:38
Krásný moučník+9
9. 4. 2011 21:35
Leni
9. 4. 2011 21:31
Bomba - hned bych si dal ke kafíčku
9. 4. 2011 21:29
Jani jo moje zákuskyještě kdybych tady měla ty krky co by baštilyale tohle jsem nabalila kamarádce domů moc jí chutnalo tak mám už jen jeden kousek
Dančo jeden kousek si dám i já a to vždydieta nedieta
Děkuji za milé komentáře
Dančo jeden kousek si dám i já a to vždydieta nedieta
Děkuji za milé komentáře
9. 4. 2011 21:28
9. 4. 2011 21:20
Danuš
Lemartinko tolik hodin a ty tady rubneš takovou nádherně vypadající dobrotu+Já se asi fakt na to sladké dám
Lemartinko tolik hodin a ty tady rubneš takovou nádherně vypadající dobrotu+Já se asi fakt na to sladké dám
9. 4. 2011 21:20
Lemi, to je krása podle pravítka a jistě i moc dobréjá sladké nemám ráda, ale co je s jahodami a šlehačkou, tak to můžu a dokonce miluju a tak čekám, až vyrostou a udělám podle tebe Dávám ti 5.bod
9. 4. 2011 21:11
Jéžiš Leni,já od března nejím sladké,abych se po vánocích zase vešla do kalhot!Ale tohle je zrada!Já snad budu muset buchty a moučníky přeskakovat nebo mne to zničí!!!+1
9. 4. 2011 21:01
Leni, ty a tvé zákusky..to je taková nádhera..
9. 4. 2011 21:01
Jůůů, jahody - už aby byly čerstvééé a provokuješ
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové žaludky na smetaně s tymiánovými bramboráčky
Přidáno před 15 hodinami
Topinky s masovou směsí
Přidáno před 17 hodinami
Králičí játra na slanině, cibuli a rajčatech
Přidáno před 17 hodinami
Roláda s mandlovým krémem a malinami sušenými mrazem
Přidáno před 22 hodinami
Kuřecí roládky s baby špenátem, vejcem a párkem
Přidáno 8. 6. 2024 16:39
Treska po mlynářsku s třepanými bramborami
Přidáno 8. 6. 2024 10:22
Právě bylo uvařeno:
Nadýchaná banánová buchta
RenataMaresova uvařila před 8 hodinami
Mleté řízky s nivou
Racek73 uvařila před 9 hodinami
Kuřecí s medovo-hořčicovou omáčkou s koprem
Dennmal uvařila před 9 hodinami
Jahodové knedlíky z tvarohového těsta
Febee uvařil před 9 hodinami
Nejlepší domácí rohlíky
Kikol uvařila před 10 hodinami
Vepřová kýta po uhersku
habis uvařila před 10 hodinami
Špekové brambory v tlakovém hrnci
Artaban uvařila před 11 hodinami
Rohlíky jako dech - úžasné
Rorejsek uvařila před 11 hodinami
Piškotová nepečená roláda
MarinetteQueen3 uvařil před 12 hodinami
Kuřecí prsíčka s kokosovým mlékem a kari (Kuřecí na kari)
Danoouch uvařil před 13 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: jahodová želatina jahodové pyré jahodové pyré recept jahodová šlehačka recepty na zákusky z jahodového pyré jahodove pire buchta s jahodovým pyré mlsky buchta s mixovanými jahodami jahodová želatina recept jahodová šlehačka recept želatina netuhne jahodovotvarohovy moučnik jahodová kuchařka jahodová jakou zelatinu pouzit do rozmixovaneho ovoce želatina jahodová recept na jahodové pyré šlehačka netuhne jahodovotvarohový zákusek
Suroviny: vejce, voda, mouka hladká, cukr krupice, prášek do pečiva, šlehačka, ztužovač šlehačky, cukr moučkový, jahody čerstvé, želatina
Jahodová mlska
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OEnL
44 názorů