Jahodová marmeláda s karamelem a vanilkou
Jahodová marmeláda je skvělá díky své sladké chuti, nádherné červené barvě a příjemné vůni jahod. Když do ní ještě přidáte karamel a ovoníte ji vanilkovým cukrem, bude neodolatelně dobrá.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Nutriční hodnoty
Energie | 19 538 kJ / 4 670 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 14,00 g |
Tuky | 6,00 g |
Vláknina | 40,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 20 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 1 120,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Z tohoto množství je asi 10 skleniček po 250 g.
Pokud není karamel vaše parketa, zkuste do zavařeniny dle vašeho vlastního receptu přidat alespoň vanilkový cukr. Budete mile překvapeni.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
13. 8. 2017 13:34
18. 6. 2017 14:35
9. 7. 2014 08:38
7. 4. 2011 11:49
6. 4. 2011 21:42
12. 7. 2010 11:27
17. 6. 2010 10:53
17. 6. 2010 10:51
8. 2. 2009 19:09
31. 8. 2008 20:55
17. 8. 2008 07:30
15. 8. 2008 19:30
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno před 1 hodinou
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno před 23 hodinami
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
Naložené ředkvičky
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Právě bylo uvařeno:
Koláče po babičce
pechulike uvařila před 36 minutami
Italská čočková polévka
kraloja uvařila před 2 hodinami
Kuře opékané nad ohněm
Infarkt uvařila před 3 hodinami
Francouzské palačinky
Petaja uvařila před 3 hodinami
Křupavé zapečené brambory
Judis uvařila před 11 hodinami
Halušky s brynzou pro Dášenku
Franibald uvařila před 13 hodinami
Losos s hořčično-smetanovou omáčkou
pvpa@email.cz uvařila před 14 hodinami
Pikantní krkovice na žampionech
MirkaD uvařila před 14 hodinami
Bulgur s osmaženou zeleninou a kuřecím masem
MilosCz uvařila před 16 hodinami
Krupičková polévka s libečkem
MilosCz uvařila před 16 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak uvařit jahodový džem. Jahody výborně doplňuje rybíz, který má dobré želírovací schopnosti
Plesné tašky z lednicko-valtického areálu: Bramborové placky jsou křupavé, krásně voní sádlem a úplně nejlepší jsou se škvarky
Hraběnčiny řezy: Dokonale vláčný moučník se šťavnatými plátky jablek pod slaďoučkou a nadýchanou sněhovou peřinkou
Další recepty
Tématické fráze: jahodová marmeláda jahodová marmeláda recept výborná jahodová marmeláda jahodová zavařenina recept jahodová marmeláda nejlepší jahodová marmeláda jahodový džem s vanilkou recept na jahodovou marmeládu gelfix 2.1 jahodová marmeláda gelfix marmeláda jahodová nejlepší jahodová marmeláda recept recepty na jahodovou marmeládu nejlepší višňová marmeláda jahody marmeláda jahodová marmeláda skaramelem mátou nejlepší recept na jahodovou marmeládu gelfix jahodová marmeláda jahodová marm džem s karamelem
Suroviny: jahody, gelfix 2:1, cukr písek, šťáva citronová, cukr vanilkový
Jahodová marmeláda s karamelem a vanilkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/L9Jw
12 názorů