Zeleninový boršč
Zeleninový boršč je klasickým ruským pokrmem plným sytých chutí a výživných ingrediencí. Každá lžíce této teplé a lahodné polévky je plná čerstvé zeleniny, bylin a koření.
Suroviny pro 3 porce
3 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 1 209 kJ / 289 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 14,20 g |
Tuky | 2,12 g |
Vláknina | 37,31 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 587 mg |
Sůl | 1,36 g |
Sacharidy | 36,54 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Zdroj-"Zhubněte jednou provždy" - Antónia Mačingová
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
28. 1. 2021 16:08
15. 3. 2014 16:46
15. 3. 2014 15:42
22. 1. 2012 22:22
22. 1. 2012 13:23
22. 1. 2012 13:15
22. 1. 2012 13:03
21. 1. 2012 22:46
21. 1. 2012 22:27
21. 1. 2012 22:22
Jani, jakou to má výslednou chuď sladkokyselou nebo jinou
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Krupičková polévka s libečkem
Přidáno před 8 hodinami
Osvěžující citronový sorbet
Přidáno před 11 hodinami
Bílá kedlubnová polévka s česnekem
Přidáno před 15 hodinami
Jablečné řezy s rybízem a vanilkovým krémem
Přidáno 12. 5. 2024 11:58
Bramboráky plněné masovo zeleninovou směsí
Přidáno 11. 5. 2024 09:00
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Právě bylo uvařeno:
Jednoduchý domácí chleba
jitule248 uvařila před 1 hodinou
Marlenka jednoduchá, výborná
611Elenka uvařila před 2 hodinami
Krkovička s kuřetem a žampiony v lorně
Lisa444 uvařila před 3 hodinami
Salát s kuřecím masem
Jitka J. uvařila před 4 hodinami
Bezová limonáda
MagdalenaMarie uvařil před 5 hodinami
Pečené vepřové koleno
Hadryk uvařil před 7 hodinami
Balkánská pomazánka s pórkem
jjirka uvařil před 7 hodinami
Kuřecí vývar s krupicovými nočky a zeleninou
adamos uvařila před 8 hodinami
Kynuté knedlíky, které se vždy povedou
denitek uvařila před 9 hodinami
Kuře à la husa
Gregusa uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak na falešný boršč bez masa? Chuť vylepší osmažení zeleniny i správné koření, pak je výsledek dokonalý
Bábovka Albert plněná tvarohem: Štavnatý a vláčný moučník dovedou k nadpozemské dokonalosti i speciálně upravené rozinky
Jak správně vařit červenou řepu. Názorné video ukáže, jak postupovat, aby z řepy zbytečně nevytékala šťáva
Další recepty
Tématické fráze: antonia mačingová recepty antonie mačingová recepty recepty mačingova mačingová recepty macingova borsc borsc macingova zeleninový boršč s červenou řepou recepty antonie mačingová mačingová recepty boršč mačingová recept boršč zhubněte jednou provždy recepty zeleninový boršč z červené řepy recepty antonia mačingová mančingová mačingová recepty - bořšč boršč podle mačingové zeleninový borč mančingová kniha zhubněte jednou provždy antonia mačingova- recepty antonie mačingová boršč
Suroviny: mrkev, celer, petržel, kedlubna, paprika čerstvá zelená, řepa červená, bobkový list, koření nové koření, protlak rajčatový, česnek, cibule, paprika sušená sladká, olej olivový, sůl, pepř mletý, kmín drcený
Zeleninový boršč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J7L2
10 názorů