Bramborová papilota s kuřecím a vepřovým masem (Živáňská)
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 6 582 kJ / 1 573 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 174,88 g |
Tuky | 16,97 g |
Vláknina | 26,20 g |
Cholesterol | 325 mg |
Sodík | 439 mg |
Sůl | 0,82 g |
Sacharidy | 168,30 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Cibuli můžeme dát péct syrovou, ale musíme počítat s tím že bude tvrdší.
Slovo papilota je převzato z francouzského papillote (papijot).
Můžeme přidat na kousky nakrájenou anglickou slaninu.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
26. 8. 2023 08:01
26. 1. 2012 20:51
26. 1. 2012 20:06
26. 1. 2012 18:42
26. 1. 2012 18:24
Migueli, tu dobu bych (pro sichr) asi upravila, ve staré plynovce by to za dvě hodiny bylo černé.Jinak je to prima recept.
26. 1. 2012 17:57
26. 1. 2012 17:44
26. 1. 2012 17:29
26. 1. 2012 17:14
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Mrkvové muffiny s kokosem
Přidáno před 15 hodinami
Houbová omáčka s hovězím masem
Přidáno před 15 hodinami
Pánský štrůdl boubelák
Přidáno před 18 hodinami
Smažená rýže zero waste
Přidáno před 18 hodinami
Řízky naruby podle "Receptáře"
Přidáno před 18 hodinami
Toustové smaženky
Přidáno 10. 6. 2024 08:22
Právě bylo uvařeno:
Vepřová kýta se žampiony
PetraCy uvařila před 37 minutami
Bublanina s jogurtem
Gudrunka uvařila před 2 hodinami
Hrnkový dort
Anetjjl uvařila před 11 hodinami
Kuřecí špízy
gabikka uvařila před 14 hodinami
Sekaná
.Bramburka. uvařila před 15 hodinami
Jednoduchý, rychlý chléb, kynutý v ošatce
Babka1964 uvařila před 16 hodinami
Buchta Himálaje
Luciik. uvařila před 17 hodinami
Špagety s kečupovou omáčkou
domca.t.98 uvařila před 20 hodinami
Čočkovo-kroupová polévka s houbami
Gottfried uvařila před 21 hodinami
Šunkofleky
Morrigan123 uvařila před 21 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Bábovka Albert plněná tvarohem: Štavnatý a vláčný moučník dovedou k nadpozemské dokonalosti i speciálně upravené rozinky
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Slovenská kuchyně: Tajemná živáňská pečeně. Jak se správně skládá a co k ní podávat?
Další recepty
Tématické fráze: papillota co jsou papiloty vareni v papilote rychlý oběd s vepřovým masem vaření v papilotu papiloca papiloty na vaření papilota na vaření papilota vaření papileta papiloca papiloza papiloza jak udělat papilotu kureci prsicka v papilote kureci rizek v papilote brambory v papilotě se se špenátem kuřecí prsa v papilotě zapeksne zemaky s veprovym masem zapece brambory s kuřecím masem
Suroviny: brambory, prsa kuřecí, maso vepřové, cibule, hořčice dijonská, sůl, pepř mletý, olej olivový, rozmarýn, šalvěj, tymián
Bramborová papilota s kuřecím a vepřovým masem (Živáňská)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jO75
9 názorů