Dalmatská pašticada
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 317 kJ / 76 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,20 g |
Tuky | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 3 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 3,00 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
17. 9. 2015 06:17
Dobrá volba
5. 10. 2013 10:57
Vynikající jídlo, jeden z nejlepších receptů na dušené hovězí vůbec.
Vařil jsem v Podgore a musím trochu korigovat tvůj recept, promiň.
Průšvih - zapomněl jsi na sušené švestky! To zcela zásadní chyba. Jako bys nedal do guláše papriku. Dále je zcela povinná konšerva, což je 3x zahuštěný rajský protlak. A když se to propasíruje zahušťovat strouhankou se to nemusí, s tou by tě Dalmatinec vyhnal :)
Je to pro Dalmatince jídlo takového významu, jako pro nás svíčková na smetaně. Přestože ji každý uvaří jinou, má to svoje neopominutelná pravidla.
Vařil jsem v Podgore a musím trochu korigovat tvůj recept, promiň.
Průšvih - zapomněl jsi na sušené švestky! To zcela zásadní chyba. Jako bys nedal do guláše papriku. Dále je zcela povinná konšerva, což je 3x zahuštěný rajský protlak. A když se to propasíruje zahušťovat strouhankou se to nemusí, s tou by tě Dalmatinec vyhnal :)
Je to pro Dalmatince jídlo takového významu, jako pro nás svíčková na smetaně. Přestože ji každý uvaří jinou, má to svoje neopominutelná pravidla.
29. 1. 2012 19:11
Pěkný recept na šťavnaté hovězí
29. 1. 2012 18:31
Hezký receptík+6
29. 1. 2012 17:48
To vypadá velmi dobře
29. 1. 2012 17:13
..
29. 1. 2012 16:06
krásné masenko
29. 1. 2012 15:47
Krásné!+2
29. 1. 2012 15:33
+
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Zapečené bagetky
Přidáno před 15 hodinami
Bulgur s opečenou zeleninou a žampiony
Přidáno před 17 hodinami
Papriky plněné salátem s nakládanými tvarůžky
Přidáno před 18 hodinami
Krevety s brokolicí a rýží
Přidáno před 20 hodinami
Kosmatice s domácí borůvkovou marmeládou a kysanou smetanou
Přidáno 29. 5. 2024 18:01
Jemná hrachová "nastavovaná" kaše s bylinkami
Přidáno 29. 5. 2024 14:47
Právě bylo uvařeno:
Andělsky nadýchaný perník
Doubnerka uvařila před 7 hodinami
Vepřový pekáček s hlávkovým zelím a noky
Doubnerka uvařila před 7 hodinami
Třešně ve vlastní šťávě
Bobule77 uvařila před 7 hodinami
Vepřové plátky na kmíně s rýží
Moanka uvařil před 8 hodinami
Bramborák POHODA
Lukas11. uvařila před 8 hodinami
Bezový sirup
Jana2017 uvařil před 8 hodinami
Bavorské špecle - základní těsto (Spätzle)
EllyU uvařila před 8 hodinami
Brokolicový krém
VeronikaV. uvařila před 8 hodinami
Těstoviny raz - dva...
Walderama08 uvařila před 10 hodinami
Klasické palačinky
winenor uvařil před 10 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Buchty po ránu: Brownies cheesecake podle Josefa Maršálka jsou krásně vláčné a překvapí netradiční chutí a vůní
Dančí maso: Poradíme, jak ho zpracovat a na co se nevíce hodí
Bratislavské rožky: Legendární slovenské pečivo z kynutého těsta je vynikající s makovou i ořechovou náplní
Další recepty
Tématické fráze: pastisáda paštikáda pašticida hovězí pašticáda pasticiada dalmatská paštikáda dalmatská polévka dalmátská fazolová polévka dalmátská pšticáda paštikada recept pašticada telecí pasticada dalmanske jidlo paščičáda dalmátská pasticiada pašticáda s bramborovými noky paštycada dalmatska fazolova polévka recept recept na paštycadu jak se prošpikuje maso pasticada a svestky
Suroviny: hovězí zadní, slanina, česnek, cibule, celer, ocet vinný, vývar, pepř, ořech muškátový, koření hřebíček, víno červené, cukr
Dalmatská pašticada
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rXZ6
9 názorů