Tvarohová "fajnovka"
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Nutriční hodnoty
Energie | 17 996 kJ / 4 301 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 110,46 g |
Tuky | 193,92 g |
Vláknina | 19,50 g |
Cholesterol | 848 mg |
Sodík | 1,12 g |
Sůl | 2,29 g |
Sacharidy | 518,76 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Recept: Knihovnička Recepty Sladké jaro 2012 "Nejlepší domácí řezy"
Těsto je hutnější, připomíná mi chuťově sacher, a ta náplň je moc dobrá.. sladká tak akorát.. vyzkoušejte.
Dobrou, sladkou chuť.
A ještě doušek: lepší je nechat moučník přes noc odpočívat, druhý den je krásně vláčný, a hříšně čokoládový.
A ač se zdá, že je ho málo, tím, že je těsto hutné, je to syté.. jeden kousek a dost.. další až za chvíli.
A nelekněte se, když budete těsto roztírat, je opravdu husté, ale tak to má být.. dobrota, vážně..
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
25. 2. 2012 12:02
1974andrea: ano, k tomuto účelu to bylo děláno
holky, díky moc
holky, díky moc
25. 2. 2012 12:01
Kanyla:jéžiš.. značka nevím, já to takto hotové koupila v kelímku na cca 20kč v obchůdku s potřebami na sladké pečení
v dortové formě by to šlo taky.. záleží, jak máš formu velkou.. já bych množství nesnižovala
jo, a zapomněla jsem napsat, že v původním receptu bylo 100g hladké+50g mandlové mouky, tu jsem ovšem nesehnala...
v dortové formě by to šlo taky.. záleží, jak máš formu velkou.. já bych množství nesnižovala
jo, a zapomněla jsem napsat, že v původním receptu bylo 100g hladké+50g mandlové mouky, tu jsem ovšem nesehnala...
25. 2. 2012 11:58
Nádhera +10
25. 2. 2012 11:57
Nádherné to musím vyzkoušet
25. 2. 2012 11:50
Jako vždy excelentní Příští víkend bude doma návštěva, tak vyzkouším
25. 2. 2012 11:40
Moc pěkný recept, nádherné, nabízí se přímo profi, fotky .
25. 2. 2012 11:39
Nádherné.
25. 2. 2012 11:26
Tak tvarohovýma zákuskama se dokážu nacpat i já. Máš to velmi pěkné, takové k sežrání
25. 2. 2012 11:25
Náááádherné fotky i recept! Příští víkend upeču!
Dva dotazy: jaké množství by stačilo na dortovou formu - poloviční?? A druhý - pomeranč.čokoláda jaké značky? Díky
Dva dotazy: jaké množství by stačilo na dortovou formu - poloviční?? A druhý - pomeranč.čokoláda jaké značky? Díky
25. 2. 2012 11:04
Irrena: hoblinky pomerančové čokolády
moc vám děkuju.. všem
moc vám děkuju.. všem
25. 2. 2012 11:02
Sliny se mi zbíhají,to nemá chybu !Moc hezký,dávám bodík 5.
25. 2. 2012 10:59
To se mi moc líbí - ukládám a posílám 5. bod
25. 2. 2012 10:48
Super mňamka +3
25. 2. 2012 10:42
Opět skvělý receptKrásné fotkyUkládámCo je to za hoblinky navrchu?
25. 2. 2012 10:32
Mňam, krásné fotky a já zrovna nemám nic upečeného
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 10 hodinami
Chuťovky s pomazánkou z balkánského sýra
Přidáno před 13 hodinami
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno 31. 5. 2024 18:13
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno 31. 5. 2024 17:12
Právě bylo uvařeno:
Nadýchaná bábovka s vaječným konakem
eskymak uvařila před 7 hodinami
Buchta s jablky a čokoládovou polevou
Sluncejasne uvařila před 7 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky II
Wanilor uvařila před 8 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Michaela1818 uvařila před 8 hodinami
Koláče s plněným okrajem
Polina uvařila před 10 hodinami
Levandulový sirup s mátou - domácí limonáda
Marcela0123 uvařila před 10 hodinami
Zeleninové lasagne
TondaJ uvařila před 10 hodinami
Kuřecí stehna pečená s rýží z jednoho pekáčku
paprika1000 uvařila před 11 hodinami
Koprová omáčka
olca1983 uvařila před 11 hodinami
Rajská omáčka s karbanátkem
MiraBar uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak pracovat s želatinou, agarem a jak použít dortové želé polevy. Toto je jednoduchý přehled pro začátečníky
Jak na krásně lesklou, chutnou a hladkou polevu? Stačí málo a může být jako od profesionálního cukráře
Jak využít pivo při vaření: Hodí se nejen pod špekáčky, ale i do těsta na závin a při přípravě jiných moučníků
Další recepty
Tématické fráze: tvarohová pěna s jahody knihovnička recepty knihovnička recepty nejlepší řezy knihovnička recepty sladké jaro 2012 tvarohová mňamka čokoládové řeza s tvarohem knihovnička receptu slaske peceni recepty knihovnička sladké jaro 2012 top receptysladke tvarohové hoblinky receptysladké top recepty pečení sladke pečeme s tvarohem sladká tvarohová pěna hbite pracovat top receptysladké pečení tvarohová knihovnička nejlepší domácí řezy knihovnička 2012 tvarohová pěna na vdolky
Suroviny: vejce, cukr krupice, esence mandlová, čokoláda tmavá, máslo, mouka hladká, prášek do pečiva, sůl, tvaroh plnotučný, mléko kondenzované slazené, smetana zakysaná, lusk vanilkový, želatina, poleva čokoládová
Tvarohová "fajnovka"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NpX2
45 názorů