Marinovaná jehněčí kýta
Suroviny
Porce: 1 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 1 286 kJ / 307 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,45 g |
Tuky | 26,39 g |
Vláknina | 7,63 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 11 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 13,71 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Zdroj-Kuchařské recepty pro každý den..
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
28. 2. 2012 19:59
My jehněčí, ale i skopové milujeme, jen kdyby ty ceny byly trochu příznivější
Recept je super
Recept je super
28. 2. 2012 19:54
Eliza: taky jsem měla respekt, ale měla jsem opravdu krásnou flákotu masa, ty bílé boky jsem jen nakrojila, nemělo to chybu Nenapsala jsem to tam, ale ráno jsem se dozvěděla od známé v obchodě, že rozmarýn a jehněčí patří k sobě, tak jsem jednu větvičku přidala k pečení
28. 2. 2012 19:20
Marináda vypadá dobře. Jehněčí jsem ještě nepřipravovala, mám z něj docela respekt - slyšela jsem, že když se nepovede (a neodblaní), odradí to strávníky na dlouho...
Asi to budu muset zkusit, abych věděla...
Asi to budu muset zkusit, abych věděla...
28. 2. 2012 18:00
Jehněčí jsem nikdy nejedla, krásně nafoceno.
28. 2. 2012 16:50
ivulinka: na mém
28. 2. 2012 16:35
Opět krásný flák masa na tvém nebo Láďovém talíři
28. 2. 2012 16:27
srettka: nemysli si, že jsem neměla obavy kousnout do té "hnáty". Ale fakt byla bezva. Já už tak nějak ze zvyku dávám všude více česneku, než je psáno a zde to platí 2x
28. 2. 2012 16:24
no sakra, jdeš jako na zavolanou jeden jehněčí hnát mě rozčiluje v mrazáku neskladný je,nechce ležítt bez pohybu, furt se vrtí...sem mu už hrozila.." já tě ztrestám, ty budeš vidět, pařáte jeden z vovce" ale furt to byly jen hrozby...noo, myslím, jak by řekl ctihodný pan remarque..komu zvoní hrana...tomu hrozí pekáč. jen to bude pro druhé, páč mě nějak ten ovčí chuťový ocas neštýmuje, sem to zkúšala..ale pohárky moje chuťové si na sobě sami dělaj uzle, že tohle nechcou. takže upeču miláčkovi a matkám naším rodným a pak tě zaševelím, japa jim chutnálo
ale jinak...máš to hezkýýý
ale jinak...máš to hezkýýý
28. 2. 2012 16:18
1974andrea: díky
28. 2. 2012 15:19
Jani, jehněčí dělám pouze jednou do roka a to na Velikonoce, které se blíží. Dávám hodně česneku a rozmarýnu. Majoránku jsem ještě nezkoušela. Vypadá to moc pěkně
28. 2. 2012 14:23
Jana Remkova: jen papej
28. 2. 2012 14:21
vypadá to skvěle taky jsem ještě nikdy nejedla ani nevařila jehněčísnad ho někdyseženu tobě bod č.3
28. 2. 2012 14:04
varilamyskakasicku: no, tak mi moc nelez na nervy, jo? Já bych si tak dala knedlíííík!. Ale jak vidíš, ani šťávu jsem si nějak nedala a ne, že by nebyla. No, i s těmi krupkami to bylo skvělé!
28. 2. 2012 13:55
Jana Remkova: je to pěkné Jani, ale já rýži k jehněčímu bych nedala, asi to máš jako dietku, spíše brambor vařený, anebo bramb.knedlíček nebo jiný knedlíček, mnam
28. 2. 2012 13:44
varilamyskakasicku: ten tvůj recept taky příjde na řadu, neboj nic
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Česnekové výhonky se slaninou
Přidáno před 7 hodinami
Gyóza knedlíčky
Přidáno před 9 hodinami
Jogurtový chlebíček
Přidáno před 10 hodinami
Vepřový plátek v rozlítané omáčce v pomalém hrnci
Přidáno před 10 hodinami
Boží milosti s kysanou smetanou a šlehačkou
Přidáno před 13 hodinami
Letní rajčatový salátek
Přidáno před 13 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Zeleninová polévka s domácími nudličkami
ffrenciss666 uvařila před 1 hodinou
Kuřecí vývar se zeleninou
ffrenciss666 uvařila před 2 hodinami
Pečené gnocchi se žampiony a cibulí
Tyna2015 uvařil před 7 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Moanka uvařila před 7 hodinami
Bublanina
VeronikaRob uvařila před 9 hodinami
Blesková polévka s vaječnou jíškou
MamkaTerka uvařila před 9 hodinami
Smetanové brambory s kuřecím masem
Hankadr uvařila před 12 hodinami
Švýcarské ražničí
mrbrejtak uvařila před 12 hodinami
Kuřecí prsa s překvapením
malirka uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Poslední večeře princezny Diany: Lady Di si před tragickou nehodou dávala mořský jazyk, zeleninovou tempuru a omeletu
Co udělat z jehněčího masa? Poradíme několik možností, jak maso zpracovat
Manželé se „z donucení“ pustili do přípravy hot dogů: Vyrábíme vlastní klobásy, v obchodech jsme si nevybrali, říkají
Další recepty
Tématické fráze: jehněčí kyta ovčí kýta jehněčí kýta recept kůzlečí kýta recepty marinovaná jehněčí kýta kůzlečí kýta marinovane jehneci recept na jehněčí kýtu recept kůzlečí kýta jehněčí kýta cena ovčí kýta recept jehněčí recept jehněčí kýta recepty kuchařské recepty pro každý den ovci kyta recepty kůzlečí kýta recept recept ovčí kýta recepty jehneci kyta marinované jehněčí maso recept jehněčí kýta
Suroviny: kýta jehněčí, česnek, tymián, majoránka, bazalka čerstvá, pepř mletý, sůl, olej olivový, cibule, máslo
Marinovaná jehněčí kýta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/z9ly
33 názorů