Bůčková kapsa ze selete
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 13 312 kJ / 3 182 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 329,80 g |
Tuky | 202,04 g |
Vláknina | 4,90 g |
Cholesterol | 806 mg |
Sodík | 1,00 g |
Sůl | 2,10 g |
Sacharidy | 10,50 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Tuto delikatesu jsem ochutnal po studenu v Karviné u příležitosti oslav šedesátin a připravil ji sám oslavenec.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
6. 3. 2012 16:18
Selecí bok zakoupen, bašta vyzkoušena, snědena. Výborný nápad. Škoda původního názvu, nemyslím, že byl co se češtiny týká chybný.
6. 3. 2012 13:04
Jaká to nádhera!!!
5. 3. 2012 22:48
Paráda...začala jsem hledat vidličku...
5. 3. 2012 21:43
Děkuji všem za přízeň.
5. 3. 2012 20:29
Jak píšeš Jendo! Je to delikatesa
5. 3. 2012 20:03
5. 3. 2012 18:35
Ať se neopakuji,řeknu jen nááádheraa přidám dalšího bodíka+17
5. 3. 2012 17:53
poklona uctivá, pane mistr
na toto se nedá říci nic jiného, než: Ano, šéfe
na toto se nedá říci nic jiného, než: Ano, šéfe
5. 3. 2012 11:22
Kde já to jen viděla?
5. 3. 2012 11:06
Tak to je lahůdka pro labužníky+14
5. 3. 2012 10:12
Jak víc chválit a veřejně tleskat a zařadit do síně slávy. Zkrátka co říci. Jsi zloduch, kterej mně tvými recepty zbíjíš. CHolesterol už nevím kam dát, ale stejně si říct nedám a tvoji BAŠTU zkusím. +bodík 11
5. 3. 2012 10:04
tedy Jendo, to je nááááádhera
5. 3. 2012 09:38
Jendo, to jsi mi teda po ránu nabudil chuťové buňky, dělají úplné divy No nádherná a gurmánská práce a ta dobrotaasi nezbylo že Ne, já si to myslelatak jen toho krásnýho 10.boda ti dávám
5. 3. 2012 09:13
výkon hodný profesionála,nádhera+bodík
5. 3. 2012 09:09
Jendo, já bych taky byla pro změnu názvu, za každou cenu dávat přídavné jméno..... jinak
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno před 21 hodinami
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno před 21 hodinami
Naložené ředkvičky
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Právě bylo uvařeno:
Kuře opékané nad ohněm
Infarkt uvařila před 54 minutami
Francouzské palačinky
Petaja uvařila před 1 hodinou
Křupavé zapečené brambory
Judis uvařila před 8 hodinami
Halušky s brynzou pro Dášenku
Franibald uvařila před 11 hodinami
Losos s hořčično-smetanovou omáčkou
pvpa@email.cz uvařila před 11 hodinami
Pikantní krkovice na žampionech
MirkaD uvařila před 11 hodinami
Bulgur s osmaženou zeleninou a kuřecím masem
MilosCz uvařila před 13 hodinami
Krupičková polévka s libečkem
MilosCz uvařila před 13 hodinami
Ananasová buchta
Yvona uvařil před 14 hodinami
Vepřové koleno v pomalém hrnci
Pacucha uvařila před 14 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak připravit sirup z bezových květů zastudena: Kromě bezu stačí jen citron, cukr a správný postup
Bramborové knedlíky plněné uzeným masem: K výraznější chuti uzeného pomůže jeden trik a smažená cibulka jídlo doladí
Butikové dorty v běžné cukrárně nekoupíte: Jsou precizní, luxusní a neobvyklé
Další recepty
Tématické fráze: selečí bok selečí bok recept mléčné sele bůček ze selete bok ze selete bůčková kapsa krk sele recept seleci bucek selečí bok recepty selecí krkovice sele recepty recepty selečí maso labužník selečí bok recepty selečí bok makro sele recepty ze selete top recepty bůčkové kapsy kapsa z bůčku buček z selete selečí krk
Suroviny: bůček, krkovice vepřová, bůček, přední hovězí, voda, pepř mletý, sůl, kmín celý, česnek, koriandr sušený
Bůčková kapsa ze selete
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Xnw5
22 názorů