Lehká rýžová polévka s houbami a divokým kořením
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 3 677 kJ / 879 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 13,87 g |
Tuky | 49,37 g |
Vláknina | 48,66 g |
Cholesterol | 128 mg |
Sodík | 78 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 37,40 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Já jsem divokou rýži neměla, zdroj: Rytmus života
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
4. 5. 2012 18:06
Ze zajímavých surovin dobrota na talíři+
4. 5. 2012 13:25
mňám
4. 5. 2012 12:54
Holky, můžete si tam kápnout, když váháte - jakékoliv bílé víno, je to moc dobré.
4. 5. 2012 12:46
issa88: V GLOBUSU je běžně
4. 5. 2012 12:45
Já jsem měla od syna k 60. narozkám Portské bílé, polévky jsem dělala obě u něj, takže jen nyní přenáším fota.Dělala jsem i vše dle a podle Zdroje Rymtusu přesně,jak tam je psáno
4. 5. 2012 12:35
Zásadně jsou tři tři druhy port: Bílé , Ruby a Tawny(ty jsou obě červené) .
4. 5. 2012 12:29
chocolate: Andrej má pravdu, i když faktem je že, původně opravdu bylo jen červené, ale holt doba pokročila
4. 5. 2012 12:27
chocolate:Podívej se sem http://www.dobreportske.cz/index.php?c=3
4. 5. 2012 12:25
chocolate:Tak to musím oponovat, protože já jsem pila i bílé
4. 5. 2012 12:23
1974andrea:Portské je vždy červené.
Pro jistotu jsem si to i ověřila http://cs.wikipedia.org/wiki/Portsk%C3%A9_v%C3%ADn....
Pro jistotu jsem si to i ověřila http://cs.wikipedia.org/wiki/Portsk%C3%A9_v%C3%ADn....
4. 5. 2012 12:19
Ivčo, ty jsi měla bílé portské nebo červené? Zajímavá a odvážná kombinace chutí
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Boží milosti - recept z kuchařky vydané v roce 1955
Přidáno před 10 hodinami
Jednoduché čínské nudle
Přidáno před 17 hodinami
Kedlubnový salát
Přidáno před 18 hodinami
Sýrovo kuřecí mleté nugety
Přidáno před 19 hodinami
Česnekové výhonky se slaninou
Přidáno 11. 6. 2024 20:43
Gyóza knedlíčky
Přidáno 11. 6. 2024 18:17
Právě bylo uvařeno:
Falešný španělský ptáček
MarcelaPa uvařila před 3 hodinami
Šlehačkové cukroví
MarcelaPa uvařila před 3 hodinami
"Fajnový" smažený sýr
Elivet uvařil před 5 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
VeronikaMa uvařila před 6 hodinami
Drožďová polévka s pohankou
Peta6 uvařila před 6 hodinami
Zelňačka (klasika)
cvrky uvařila před 8 hodinami
Houskové knedlíky
Skrabi uvařila před 8 hodinami
Houskové knedlíky z prášku do pečiva
Skrabi uvařil před 8 hodinami
Rajská omáčka s karbanátkem
Skrabi uvařila před 8 hodinami
Houbová kolínka z trouby
Jan Nemec uvařila před 8 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jahodové tiramisu: Úžasný nepečený dezert s jemným krémem voní jahodami, kterým dá tu správnou chuť speciální ingredience
Co takhle dát si lehký bramborový salát? Jak udělat oblíbenou vánoční pochoutku bez majonézy?
„Tatarák“ z tvarůžků a camembertu: Varianta masové klasiky podávaná na topince uchvátí i zaryté masožravce
Další recepty
Tématické fráze: rýžová polévka lehké polévky lehká polévka polévka z rýže a žampionu recept rýže s houbami rýžové víno wikipedie lehké rýžové placičky
Suroviny: mrkev, cibule, česnek, máslo, vývar kuřecí, bobkový list, jalovec, koření nové koření, víno portské, vegeta, tymián, houby sušené, houby čerstvé
Lehká rýžová polévka s houbami a divokým kořením
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Vl1X
11 názorů