Červené roštěnky v papiňáku
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 3 546 kJ / 847 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 131,42 g |
Tuky | 25,78 g |
Vláknina | 13,36 g |
Cholesterol | 270 mg |
Sodík | 356 mg |
Sůl | 0,60 g |
Sacharidy | 17,70 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Omáčky tohoto typu máme moc rádi, jsou takové osvěžující a výrazné. Podávala jsem se zbytkem knedlíků a s rýží.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
15. 8. 2012 13:15
Všem moc děkuji za příjemné komentáře a Evíku, tobě obzvlášť, že jsi to uvařila-mám radost, že chutnalo docela bych si to zase dala, budu o tom přemýšlet, ale hovězí doma zrovna nemám- je tak drahé, že ho kupuji mnohem méně než dřív
15. 8. 2012 12:53
Včera jsem udělala tuhle vynikající ňamku, právem ti patří další bodík, je to opravdu famózní pochutnání.
15. 5. 2012 09:18
+13 Miluji hovězí maso, jenže jeho současné ceny...Nicméně rozhodně jsem přidal k oblíbeným
10. 5. 2012 18:22
rozmarynaH: přesně tak
krásný, barevný a šťavnatý recept u mě za jasný bod
krásný, barevný a šťavnatý recept u mě za jasný bod
10. 5. 2012 18:05
perfektní foto na jedničku
10. 5. 2012 18:04
Krásné roštěnky Janinko, krásně barevné, na papiňák nedám dopustit, jak jsem zjistila, i mé kolegyně z práce, tak také vaří nejradši v papiňáku
10. 5. 2012 15:47
Bibinko, ty roštěky vypadají jako "roštěnky" myslím krásná mladá děvčata-veselá, barvitá a plná energie. Mají švih. Hovězí maso má báječnou chuť. Rajčatový protlak dodá omáčce jednak barvu a také skvělou chuť. Rozhodně to vyzkouším a samozřejmě posílám bodík
10. 5. 2012 12:57
To je podobný recept jak na flamendr. To my rádi.
10. 5. 2012 12:52
mňamózní, vařeno v bubáku
jasný bodík
jasný bodík
10. 5. 2012 11:45
Jsem ráda,že se receptíky z papiňáčku začínají rozrůstat
Bibinko uvařila jsi moc fajnovou baštu podle mého gusta pochutnala bych si+6
Já už jsem na to koukala ve 2 ráno a říkala jsem si,že PH bude podle doby vaření určitě papiňákAle nechtěla jsem být za noční sůvuBibinka promine
Bibinko uvařila jsi moc fajnovou baštu podle mého gusta pochutnala bych si+6
Já už jsem na to koukala ve 2 ráno a říkala jsem si,že PH bude podle doby vaření určitě papiňákAle nechtěla jsem být za noční sůvuBibinka promine
10. 5. 2012 11:42
Pajaja:Pájí a taky jsou chro,chro,chro-mňamJeště máme dneska....
10. 5. 2012 11:13
To jsou krásně vybarvené chroštěnky, Bibi! Bude to dobrota. . . +
10. 5. 2012 09:55
určitě výborné, a foto krásné moc
10. 5. 2012 08:56
Tak děvčata vidím, že má zkratka PH-Papinův Hrnec vám dělala trochu problém. až na to Elíza kápla Tak se omlouvám a oprayila jsem.....
10. 5. 2012 08:14
Bibi, vypadá to na chutnou omáčku, dělám ji podobně, mám ráda chuť paprik. Ale taky bych raději napsala TH ( tlakový hrnec) nebo Papinův hrnec či Papiňák - jak píše ke svým receptům Anička K.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Zapečené bagetky
Přidáno před 19 hodinami
Bulgur s opečenou zeleninou a žampiony
Přidáno před 21 hodinami
Papriky plněné salátem s nakládanými tvarůžky
Přidáno před 22 hodinami
Krevety s brokolicí a rýží
Přidáno 30. 5. 2024 08:30
Kosmatice s domácí borůvkovou marmeládou a kysanou smetanou
Přidáno 29. 5. 2024 18:01
Jemná hrachová "nastavovaná" kaše s bylinkami
Přidáno 29. 5. 2024 14:47
Právě bylo uvařeno:
Tiramisu od Itala
Veronika.Hrozna uvařil před 2 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
Doubnerka uvařila před 11 hodinami
Vepřový pekáček s hlávkovým zelím a noky
Doubnerka uvařila před 11 hodinami
Třešně ve vlastní šťávě
Bobule77 uvařila před 12 hodinami
Vepřové plátky na kmíně s rýží
Moanka uvařil před 12 hodinami
Bramborák POHODA
Lukas11. uvařila před 12 hodinami
Bezový sirup
Jana2017 uvařil před 12 hodinami
Bavorské špecle - základní těsto (Spätzle)
EllyU uvařila před 12 hodinami
Brokolicový krém
VeronikaV. uvařila před 12 hodinami
Těstoviny raz - dva...
Walderama08 uvařila před 14 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Buchty po ránu: Brownies cheesecake podle Josefa Maršálka jsou krásně vláčné a překvapí netradiční chutí a vůní
Jak hnojit rajčata: Správné postupy zajistí bohatou úrodu a zdravé rostliny po celou sezonu
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Další recepty
Tématické fráze: hovezi rostenky v papinaku hovězí roštěná v papiňáku roštěná na houbách v papiňáku hovezi rostenka v papinaku papinuv hrnec recept hovězí maso v papiňáku vaření v papiňáku recepty papinuv hrnec recepty časy vaření v papiňáku vaření v papiňáku časy roštěnky v tlakaci recepty pro papińák roštěnky z hovězího masa v papináku hovězí roštěná v papiňáku recept jak dlouho vařit roštěnou v papiňáku roštěná z vepřového masa v papiňáku červené hovězí v papiňáku recepty z papiňáku hovězí roštěná z papináku plzensky flamendr top recepty
Suroviny: roštěná hovězí, cibule, česnek, rajče cherry, paprika sterilovaná, protlak rajčatový, roštěná hovězí, masox, olej, zázvor, sůl
Červené roštěnky v papiňáku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g8YG
22 názorů