Valašský frgál, ale z podkrušnohoří
Suroviny
Porce: 24 kousků (3 koláče)
Nutriční hodnoty
Energie | 19 987 kJ / 4 777 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 82,51 g |
Tuky | 229,58 g |
Vláknina | 19,60 g |
Cholesterol | 1,28 g |
Sodík | 161 mg |
Sůl | 0,35 g |
Sacharidy | 585,45 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Recept mám z časopisu, už nevím jeho název, ale to je snad jedno, hlavně, že je dobrý a nám moc chutnal. Hned po upečení byl křehoučký. Prostě jsem nevydržela a ještě skoro teplý nakrojila. Do druhého dne možná i zvlhne a bude měkký. Pokud zbyde.
Já jsem na udělání těsta použila domácí pekárnu. Postup je ten, že nejdříve dáte tekuté suroviny a nakonec zbytek a nastavíte program těsto. Jo a ještě jsem zapomněla, přidala jsem do té marmelády kapku rumu pro chuť.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
26. 8. 2017 12:54
9. 12. 2013 15:34
9. 12. 2013 12:04
31. 10. 2013 23:31
31. 10. 2013 23:31
31. 10. 2013 15:07
26. 6. 2012 17:42
26. 6. 2012 12:34
26. 6. 2012 10:07
26. 6. 2012 07:27
26. 6. 2012 00:18
25. 6. 2012 23:51
25. 6. 2012 23:43
25. 6. 2012 23:11
25. 6. 2012 22:47
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Zapečené bagetky
Přidáno před 20 hodinami
Bulgur s opečenou zeleninou a žampiony
Přidáno před 23 hodinami
Papriky plněné salátem s nakládanými tvarůžky
Přidáno 30. 5. 2024 10:16
Krevety s brokolicí a rýží
Přidáno 30. 5. 2024 08:30
Kosmatice s domácí borůvkovou marmeládou a kysanou smetanou
Přidáno 29. 5. 2024 18:01
Jemná hrachová "nastavovaná" kaše s bylinkami
Přidáno 29. 5. 2024 14:47
Právě bylo uvařeno:
Makronky
Virtuous0112 uvařil před 1 hodinou
Tiramisu od Itala
Veronika.Hrozna uvařil před 3 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
Doubnerka uvařila před 12 hodinami
Vepřový pekáček s hlávkovým zelím a noky
Doubnerka uvařila před 13 hodinami
Třešně ve vlastní šťávě
Bobule77 uvařila před 13 hodinami
Vepřové plátky na kmíně s rýží
Moanka uvařil před 13 hodinami
Bramborák POHODA
Lukas11. uvařila před 13 hodinami
Bezový sirup
Jana2017 uvařil před 14 hodinami
Bavorské špecle - základní těsto (Spätzle)
EllyU uvařila před 14 hodinami
Brokolicový krém
VeronikaV. uvařila před 14 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Chtěli byste své lásce vytvořit sladký moučník ve tvaru srdce, ale nemáte vhodnou formu? Poradíme, jak si ji přizpůsobit.
Výborná bábovka se zakysanou smetanou: Krásně vláčný a neuvěřitelně nadýchaný hrníčkový moučník zvládne i začátečník
Jak hnojit rajčata: Správné postupy zajistí bohatou úrodu a zdravé rostliny po celou sezonu
Další recepty
Tématické fráze: domácí frgál valašský frgál z domácí pekárny recept domací frgál frgal z domaci pekarny jednoduchý frgál drobenka na frgál ořechový frgál recept na pravý valašský frgál ořechový frgál recept dobry frgal domácí frgál recept frgál recept těsto na frgál valašský frgál ořechový recept frgal ořechovy recept valašský frgál recept na dobrý frgál frgal frgály recept valašský frgál ořechový
Suroviny: mléko, droždí, mouka polohrubá, máslo, žloutek, cukr moučkový, sůl, mák, tvaroh, marmeláda, cukr krupice, mouka polohrubá, máslo, máslo
Valašský frgál, ale z podkrušnohoří
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Voyz
19 názorů