Kančí guláš II.
Suroviny pro 8
8
Nutriční hodnoty
Energie | 266 kJ / 64 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,79 g |
Tuky | 0,35 g |
Vláknina | 5,64 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 12 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 11,70 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Je výborný, možná, že jsem napsala postup příliš polopatě, ale pro začátečníky je to lepší. Masíčko je po dvojím zahřátí měkké. Zahřívám dvakrát proto, neboť nevím, jak byl kanec starý.
Nazvala jsem pokrm Kančí guláš II., protože už jsem tu jeden našla, ale je zcela jiný.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
2. 11. 2013 10:39
sindel.b:ano pre začiatočníkov je lepšie písať to do detailu, nemám rada takých, čo mudrujú, akoby padli z neba učení, nie každý varí od narodenia. takže určite diky, a čo sa surovín týka, ja si prečítam receptov viac, a potom si to nejak nakombinujem ako sa mi to hodí, a zrovna tento sa mi zdá fajn, a je jasné, že každý máme iné chute.
24. 1. 2013 23:46
pavel:Ahoj,vodu s moukou dávám místo jíšky(jíškou bych tam přidávala tuk,což je zbytečné), protlak není nic fuj a česnekovou pastu si dělám sama, když máš čerstvý česnek,je samozřejmě lepší.Nikomu svůj recept nevnucuji,každý tady receptíky uvádíme a je jen na čtenáři, jestli ho chce použít nebo ne. Přeju hezký večer.
4. 10. 2012 22:31
Petulle:
4. 10. 2012 22:19
sindel.b: bylo to kančí masénko...
4. 10. 2012 15:39
Petulle:Ahoj, mám radost, že gulášek chutnal a když není kanec, tak třeba hovězí maso, jak je vidět, na druhu masa skoro nezáleží, jen bych vyloučila kuřecí, krůtí apodobně. Někdo mi napsal, že píšu recepty dost polopatě,ale pro začátečníky je to dobrá pomůcka. Ahoj a ať se daří i s jinými receptíky.
4. 10. 2012 14:20
Teď sem ho zkusila a je úplně super... jen sem ho dělala z krkovice... přidala sem tam dvě čili papričky a bomba... to ani moc nevařim a i můj taťka mi řekl, že dlouho nic tak dobrého nejedl... děkuji za super recept...
26. 7. 2012 22:35
rebeka:
rebeka:Takže jsi to rozsekla, kanec a divočák je jedno,jak jsem si přečetla v odkazuhttp://vsechnyzviratkasveta.blog.cz/0810/prase-div...
rebeka:Takže jsi to rozsekla, kanec a divočák je jedno,jak jsem si přečetla v odkazuhttp://vsechnyzviratkasveta.blog.cz/0810/prase-div...
26. 7. 2012 22:00
sindel.b: tak teď jsem z toho jelen.. laň.. srnec..
http://vsechnyzviratkasveta.blog.cz/0810/prase-div...
http://vsechnyzviratkasveta.blog.cz/0810/prase-div...
26. 7. 2012 21:38
rebeka:Měla jsem napsat Guláš z divočáka.
Divoké prase je: kňour a bachyně
Prase domácí je: kanec a svině
Tak teď jsem to uvedla na správnou míru, jestli jsem někoho uvedla v omyl, ale běžné říkám divočákovi kanec a asi nejsem sama, že?
Divoké prase je: kňour a bachyně
Prase domácí je: kanec a svině
Tak teď jsem to uvedla na správnou míru, jestli jsem někoho uvedla v omyl, ale běžné říkám divočákovi kanec a asi nejsem sama, že?
26. 7. 2012 20:29
sindel.b: a ono to není jedno a totéžkanec je snad divočák, nebo se mýlím
26. 7. 2012 20:27
Dnes mě manžel poopravil, že to není kančí, ale z divočáka
26. 7. 2012 20:25
JP:No po staru se tomu taky říká kvásek,ale to je neodborně.Tím se nikdy v provozu nesmělo zahušťovat,ale několik let je to již povoleno
26. 7. 2012 19:41
Jsem netušil, že se u nás na vsi říká "záklechtka". To jsem v životě neslyšel.
21. 7. 2012 17:22
sindel.b: potěšení na mé straně, resp. v trávicím ústrojí
21. 7. 2012 17:19
rebeka:Gratuluji i k vylepšení dalšími ingrediencemi, dík za fotečky,jsem ráda, že se recept ujal
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Pomazánka ze dvou druhů sýra s pečeným česnekem
Přidáno před 10 hodinami
Jablkové buchtičky
Přidáno před 15 hodinami
Pečené brambory s česnekem, vejci, smetanou a sýrem
Přidáno před 15 hodinami
Slaná bábovka z toustového chleba
Přidáno před 19 hodinami
Pečené ziti
Přidáno před 19 hodinami
Plátky vepřové pečeně v pikantní omáčce
Přidáno před 21 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Můj těstovinový salát s kuřecím masem
Jan Nemec uvařila před 7 hodinami
Rebarborový koláč
mikulas-mares uvařila před 7 hodinami
Kovbojské fazole
lenkavozihnojova uvařila před 8 hodinami
Palačinky na slano
Hanka99 uvařila před 9 hodinami
Gnocchi s máslovo parmazánovou omáčkou a kuřecím masem
lenkavozihnojova uvařila před 9 hodinami
Výborné lasagne
misak2 uvařila před 10 hodinami
Chléb babičky Elišky
magdalenka uvařila před 11 hodinami
Avokádo brownie
Hejhulka007 uvařila před 12 hodinami
Domácí chléb ze žitné a hladké pšeničné mouky
PetraSt uvařila před 13 hodinami
Rychlé bramborové knedlíky
mibrix uvařila před 14 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Jak na dokonalý rebarborový koláč jako od babičky: Verze s pudinkem a drobenkou chutná naprosto úžasně
Banánová buchta na plech podle Josefa Maršálka: Příprava je snadná a výsledek fantastický, říká cukrář
Další recepty
Tématické fráze: guláš z divočáka guláš z divokého prasete výborný guláš z divočáka guláš z divočáka recept kančí guláš recept na guláš z divokého kance výborný kančí guláš guláš z lane recept na guláš z divočáka gulaš z kance divočák guláš guláš s divočáka gulaš divočak kančí guláš recept recepty gulas z divočáka top recepty kanči guláš divoké prase recepty recept guláš z divočáka guláž z divočáka recepty z kančí krkovice
Suroviny: maso, cibule, sádlo, paprika sušená sladká, protlak rajčatový, pasta česneková, sůl, pepř mletý, majoránka, mouka hladká, voda, rajče, paprika čerstvá červená,
Kančí guláš II.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QjlL
28 názorů