Tvarohový biskupský chlebíček s třešněmi a mandarinkami
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 20 809 kJ / 4 974 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 109,95 g |
Tuky | 57,80 g |
Vláknina | 40,40 g |
Cholesterol | 777 mg |
Sodík | 470 mg |
Sůl | 1,59 g |
Sacharidy | 983,20 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Kdyby bylo těsto hustší, přidejte bez obav mandarinkovou šťávu.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
26. 10. 2018 09:55
29. 1. 2014 11:57
29. 1. 2014 09:05
24. 12. 2012 10:43
8. 11. 2012 14:21
24. 8. 2012 19:42
21. 8. 2012 20:31
21. 8. 2012 10:36
20. 8. 2012 09:21
19. 8. 2012 20:16
19. 8. 2012 16:33
19. 8. 2012 14:04
19. 8. 2012 13:53
19. 8. 2012 13:01
19. 8. 2012 09:29
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Naložené ředkvičky
Přidáno před 11 hodinami
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Kořeněný lilek s rajčátky
Přidáno 14. 5. 2024 08:01
Ananasový svěží dezert
Přidáno 13. 5. 2024 20:51
Právě bylo uvařeno:
Focaccia (z lednice)
st3la uvařila před 8 hodinami
Domácí langoše
Marcela0123 uvařila před 8 hodinami
Bábovka Ing. Petr
Mauna uvařila před 12 hodinami
Zapečené brambory s brokolicí a kuřecím masem
bartman5 uvařila před 13 hodinami
Bábovka s tvarohem
Denisa7 uvařila před 15 hodinami
Zasněžená rybízová buchta - báječná a rychlá
asset01@seznam.cz uvařila před 15 hodinami
Zapečená cuketa plněná mletým masem a sýrem
Lpetrzilkova uvařila před 16 hodinami
Bavorské špecle - základní těsto (Spätzle)
Wanilor uvařila před 18 hodinami
Brokolicová polévka
Jindriskas uvařil před 18 hodinami
Hrníčkový borůvkový koláč na plechu
Fitulka uvařila před 19 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Rebarbora dá jedinečkou chuť koláčům i džemům. Nejezte ji syrovou a sklízejte pouze do letního slunovratu
Vařil pro krále i prezidenty, teď má food truck: Je tam víc svobody a není to takový žrout času, říká Radek Příhonský
Olomoucké tvarůžky v teplé kuchyni. Jsou skvělé do polévek a v kombinaci s masem, zeleninou, brambory nebo těstovinami
Další recepty
Tématické fráze: biskupský chlebíček s tvarohem biskupský chlebíček tvarohovy chlebicek pečení s třešněmi jahodový biskupský chlebíček vláčný biskupský chlebíček recept na biskupský chlebíček s tvarohem recept na biskupský chlebíček s tvarohem biskupský chlebíček recept biskupský chlebíček z tvarohového těsta recept na biskupský chlebíček pečení z třešněmi srnčí hřbet s třešněmi tvarohové knedlíky s třešněmi jahodový chlebíček tvarohový biskubský chlebíček rychly smetanovy chlebicek hrnkový biskupský chlebíček hrnkové knedlíky ládi hrušky chlebíčky
Suroviny: tvaroh měkký, prášek do pečiva, mouka polohrubá, smetana zakysaná, cukr, pudink vanilkový, vejce, olej, tresť rumová, kůra citronová, sůl, skořice, kompot mandarinkový, třešně sušené
Tvarohový biskupský chlebíček s třešněmi a mandarinkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w2Xz
30 názorů